; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Diana Munteanu și Florin Ristei prezintă ”Prietenii de la 11”

O nouă emisiune la Antena 1. Diana Munteanu și Florin Ristei prezintă, de azi, „Prietenii de la 11”

06 March 2017

Florin Ristei și Diana Munteanu vor fi prezentatorii unei noi emisiuni în grila Antenei 1. Din 6 martie, imediat după emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani', cu alte cuvinte după ora 11.00, cei doi vor da startul proiectului „Prietenii de la 11', un program tip magazin, în care se vor regăsi invitați și informații din toate domeniile.

Diana Munteanu și Florin Ristei prezintă 'Prietenii de la 11'

Formatul emisiunii este unul live și timp de două ore telespectatorii Antena 1 se vor întâlni cu personalități prezente în platoul emisiunii și vor urmări reportaje și diverse materiale. Acestea vor acoperi subiecte despre tendințe, atât din zonele de life style, medicină, alimentație, design, amenajări interioare, cât și pe cele din sport, parenting, copii, astrologie și multe altele legate de hobby-uri, pasiuni și zona socială.

'Sunt fericită că fac parte din acest proiect nou, este o emisiune așa cum sunt și eu, veselă, energică și simt că acest format mi se potriveste perfect. Nu am lucrat niciodată cu Florin, dar sunt sigură că vom facem o echipă minunată împreună. Florin are o energie bună, eu la fel și sper ca starea noastră pozitivă să îi binedispună și pe cei de acasă', spune Diana, care abia așteaptă să înceapă 'Prietenii de la 11'.

Diana Munteanu și Florin Ristei

Diana Munteanu și Florin Ristei

'Pentru mine este o provocare la 30 ani', adaugă Florin, 'pentru că e prima oară când am un program zilnic. Este un format care mi se potriveste la fix, având libertate de exprimare absolută și îmi permite să fiu eu în orice situație. Diana mi se pare o persoană foarte prietenoasă și deschisă și pe mine mă ajută lucrul acesta. Cred că o să fim cei mai buni prieteni de la 11', încheie artistul.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole: Nicolai Tand, Diana Munteanu și Lavinia Pârva vin la „Poftiți la muncă'

Diana Munteanu și Liviu Vârciu petrec 12 ore pe zi împreună

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare