; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mincu 1

O nouă emisiune are premiera pe Comedy Central: „Beton!”

29 March 2018

 

Pe 1 aprilie, un nou show difuzat de Comedy Central Romania te va face să râzi cu lacrimi! Ziua păcălelilor e ideală pentru premiera serialului Beton!, în care cunoscutul comediant Alex Minculescu (Mincu) face glume pe seama celor păcăliți de soartă și filmați în timpul comiterii gafelor. În noul serial, prezentatorul ironizează cele mai demente videoclipuri care populează mediul online.

 

Primul dintre cele opt episoade din Beton!, pe care îl poți urmări pe 1 aprilie, de la ora 20.00, se concentrează asupra sporturilor și asupra lucrurilor prostești care li se întâmplă celor care se implică în activități riscante precum jogging-ul și golful. Nici cei care sunt pasionați de ciclismul rural nu sunt în siguranță, mai ales când un struț decide să participe la cursă sau când o coțofană îi atacă în picaj. Canotajul practicat pe un lac liniștit nu pare vreun sport extrem, dar devine odată ce protagonistul nu reușește nici măcar să se așeze în barcă.

Și dacă asta nu ți-a pus capac, ține-te bine, fiindcă următorul episod atacă subiectul nunților, inclusiv cea a unora care s-au gândit că dansul mirilor ar trebui înlocuit cu un număr de striptease, făcut tot de ei doi.

Gazda noului show

Noul serial a fost produs de o companie maghiară, Solaz Media. Fiecare episod durează 20 de minute. Principala schimbare adusă de Beton! față de formatul internațional Most Ridiculous se referă la narator, care nu apare de obicei pe micul ecran. Versiunea românească a show-ului pune accentul pe prezența lui Mincu, care s-a ocupat și de adaptarea scenariului.

Alexandru Minculescu (Mincu) este actor, comediant și absolvent de ASE, unde a și prins gustul scenei, interpretând întâmplător un rol într-o piesă de Eugène Ionesco. După finalizarea studiilor la UNATC, a jucat la teatrul independent În Culise, apoi a pornit în turnee. În stand-up s-a lansat participând la seri de open mic și câștigând a doua ediție a unei cupe de profil. Asta însemna un contract pe un an de zile care presupunea ca Mincu să deschidă show-ul de la respectivul club de stand-up în fiecare zi. Acum, are propriile lui show-uri și este totodată unul dintre creatorii serialului online “Râzi ca prostu', la care se ocupă și de organizarea filmărilor și de montaj.

 

Beton! poate fi urmărit în fiecare duminică, de la ora 20:00,

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare