Homepage  / Televiziune

Tudor Chirilă, declarații neașteptate la Vocea României, 25 octombrie 2024: „Eu nu-l suport pe Horia”

Tudor Chirilă, declarații neașteptate la Vocea României, 25 octombrie 2024: „Eu nu-l suport pe Horia”
9

de Redactia Tvmania,

În această seară, de la 20:30, dăm muzica mai tare pentru că este Vocea României! Antrenorii sunt pregătiți să asculte noi voci care să le întregească echipele și sunt gata să apese butoanele pentru cei care vin și surprind prin felul în care interpretează piesele.

Pe 25 octombrie are loc o nouă ediție a emisiunii Vocea României

„Pentru mine, scena Vocea României reprezintă toată munca mea. Măcar unul dintre ei să se întoarcă pentru că aș fi cel mai fercit om din toată lumea asta”, va spune unul dintre concurenții care va ridica antrenorii și publicul în picioare, în urma interpretării pe care o va avea în această seară. Acesta o va face pe Theo Rose să aibă un discurs emoționant: „Vreau să spun un lucru care, în cazul în care nu vii la noi în echipă, să rămână spus: ai șanse extraordinar de mari să reușești, dincolo de Vocea României. Păstrează momentul ăsta să-ți aduci aminte de cine ești cu adevărat. Generațiile noi au nevoie de repere, cântă întodeauna, să nu uiți.”

Vocea României (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Un alt tânăr, pentru care muzica este doar un hobby, îi va surprinde pe antrenori: „eu m- am întors pentru că am simțit o cântare foarte sinceră, care nu vine nici din chitară, nici din voce, care vine din suflet și asta este cel mai important, pentru că muzica nu e pentru profesioniști, neapărat, este pentru toată lumea”, îi va spune Smiley.

Strategiile antrenorilor se pot reflecta în multe lupte, însă, uneori, încearcă să se și… ajute între ei: „Avem și noi preferințele noastre care se schimbă în funcție de mediu. Eu nu-l suport pe Horia, dar îmi doresc să mergi la Theo. Alege calea mai grea, mai provocatoare, ceva ce te stimulează într-un anumit fel”, îi va spune Tudor Chirilă unui concurent care va întoarce trei scaune.

Cine va trece mai departe, ce butoane vor fi folosite și cât de emoționați vor fi antrenorii, vedem într-o nouă ediție din etapa audițiilor pe nevăzute, în această seară, de la 20:30! Emisiunea Vocea României poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Sursă foto: PRO TV

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton