; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Costi, Robert Tudor, Bobo, Catalin Maruta, Cosmin

O nouă ediție „Pe bune?!” (Pro TV) se joacă cu magicianul Robert Tudor și Cătălin Măruță

03 March 2021

Dacă este joi înseamnă că umorul este în casele telespectatorilor. Mâine, de la 22.30, Mihai Bobonete și gașca de la „Pe bune?!' ne așteaptă cu cel mai nebun quiz-show. Alături de cei doi căpitani, Costi Diță și Cosmin Natanticu, vin în platou Cătălin Măruță și Robert Tudor. „Uite așa, o întrebare din asta îți poate schimba viața', va spune magicianul.

Panoul va pune la dispoziție categorii precum: „Adevăr sau provocare', „Ce-am făcut, șefu?', „Greu de ucis', „Faraoni mai puțin celebrii', iar întrebările din spate îi vor face pe invitați să exclame: „Asta e o emisiune nebună, nebună!'

Ce a făcut un român, după ce a fost arestat de carabinieri în Italia, în 2018, dar și de ce a fost închis un parc dintr-un oraș american chiar de Ziua Îndrăgostiților, vom afla din întrebările ascunse sub domeniile de pe panou.

Jocul va fi foarte strâns, ambele echipe reușind să răspundă corect astfel încât, atât Costi cu Robert Tudor, cât și Cosmin cu Măruță vor reuși să strângă câte 2500 de lei pentru susținătorii lor. Aflați în fața întrebării finale, care le poate dubla suma, aflăm cine va strânge cei mai mulți bani, într-o nouă ediție „Pe bune?!' – joi de la 22.30.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare