Homepage  / Vedete româneşti

O nouă demascare la „Masked Singer România”: Radu Vâlcan, în costum de Șarpe. Ce crede Adela Popescu despre cum a cântat. EXCLUSIV

O nouă demascare la „Masked Singer România”: Radu Vâlcan, în costum de Șarpe. Ce crede Adela Popescu despre cum a cântat. EXCLUSIV

de Cătălina Matei,

După mai multe încercări eșuate ale juraților de la „Masked Singer România”, sezonul 2, de a ghici cine a intrat în pielea Șarpelui, iată că misterul a fost dezvăluit în ediția de aseră de la Pro TV. Șarpele era chiar Radu Vâlcan, soțul prezentatoarei emisiunii „Vorbește lumea”.


Șarpele a făcut show pe o melodie a lui DJ Tiesto, iar detectivii au fost impresionați.

“Am fost judecat din primul moment în care am intrat pe scenă și mă așteptam la asta! Am știut din prima clipă că sunt făcut pentru a străluci ca o vedetă! Puteți spune că totul a început cu o filmare și un make-up, dar solzii mei strălucitori m-au propulsat mult mai departe! Însă eu am o altă armă: puterea seducției! Bazându-mă pe ea, am reușit să mă remarc în lumea femeilor și am reușit să adun mii de admiratoare”, a spus Șarpele înainte să urce pe scena emisiunii „Masked Singer România”, de la Pro TV.


De altfel, indiciile oferite de Șarpe l-au făcut pe Horia Brenciu să creadă că sub mască se ascunde nimeni altul decât celebrul creator de modă Cătălin Botezatu.


„Înainte să-l ascult aveam un nume și acum după ce l-am ascultat, am pus încă un nume. Mihaela se uită la mine, bănuiesc că pe lista ei există acest nume pe care îl voi rosti: Doamnelor și domnilor, la Masked Singer a venit Cătălin Botezatu”, a spus detectivul de la „Masked Singer România”.

Ce crede Adela Popescu despre prestația vocală a soțului ei


Cine a știut despre adevărata identitate a Șarpelui? Chiar soția lui, Adela Popescu, prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea”, de la Pro TV.


„Adela a fost singura persoana căreia i-am spus unde urmează sa plec de dimineață până seara. Nici nu puteam altfel, era în ultima perioada a sarcinii. De altfel a și născut la scurt timp după ce am încheiat filmările. Dar cel mai mult s-au bucurat copiii, momentul demascării fiind unul surprinzător. Sper doar să creadă în continuare în Moș Crăciun! :)”, ne-a declarat Radu Vâlcan.


Și cum Adela este și cântăreață, am fost curioși să aflăm ce opinie profesionistă a avut despre prestația vocală a soțului ei pe scena de la „Masked Singer România”.


„Adela râde și acum, iar cu asta am spus tot! :)”, ne-a declarat Radu Vâlcan. „Ăla nu a fost cântat. Iar dacă așa a părut, este doar meritul Loredanei Căvășdan. Nu a fost dificil, a fost îngrozitor, mai ușor mi-a fost sa port costumul”, ne-a mai mărturisit vedeta.

Ce măști au mai rămas în competiția de la „Masked Singer România”


Albina, Fluturele, Muma Pădurii, Papagalul, Șaorma, Pinguinul, Steaua, Oul Dragon, Pisica și Gheișa sunt cele 10 măști care vor surpinde publicul și juriul cu indicii noi, dar și cu interpretări neașteptate în edițiile următoare.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton