; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Good Omens2

O nouă carte a lui Neil Gaiman devine serial

20 September 2017

După ce canalului american Starz a făcut „Zei americani' / „American Gods', serial care poate fi văzut și în România de cei care sunt abonați la Amazon Prime, Amazon a luat frâiele în mâini și a dat undă verde unei noi producții după un roman semnat de Neil Gaiman și Terry Pratchett.

 

Amazon a anunțat săptămâna aceasta (și a și difuzat pe rețelele de socializare prima fotografie) că Michael Sheen și David Tennant vor avea rolurile principale din „Good Omens', noul serial adaptat după romanul cu același nume semnat de de Neil Gaiman și Terry Pratchett. După succesul obținut de „Zei americani', platforma de streaming filmează acum la Londra o nouă adaptare după Gaiman.

Sheen („Masters of Sex', „Passengers') și Tennant („Broadchurch', „Doctor Who') vor interpreta cele două personaje principale, respectiv Aziraphale și Crowley. „Good Omens' va fi turnat în următoarele șase luni la Londra, în Oxfordshire, în regiunea Forest of Dean și în câteva locuri din Africa de Sud. Primul sezon va avea 6 episoade.

Povestea din „Good Omens', „Semne bune' – în traducerea românească apărută la Editura Tritonic, surprinde sfârșitul lumii pe Terra. Apocalipsa este aproape și ziua judecății se va abate cât de curând asupra oamenilor. Asta nu este deloc o veste bună pentru îngerul Aziraphale și nici pentru demonul Crowley, respectiv reprezentații lui Dumnezeu și ai lui Satan pe Pământ. Ambii s-au obișnuit cu viața lor confortabilă și au sfârșit prin ai aprecia pe oameni…

„Good Omens' va putea fi văzut în 2018, la Amazon Prime Video.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare