; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chefi S6E7 (4)

O nouă amuletă va schimba strategiile chefilor: „Trebuie să vă luptați până la sânge!”

19 November 2018

Luni seară, de la 20:00, Gina Pistol le va da strategiile peste cap celor trei chefi, în cea mai nouă ediție a show-ului culinar de la Antena 1. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu încă nu și-au declarat război în ceea ce privește câștigarea amuletelor, însă un bonus la care nimeni nu s-ar fi așteptat va da startul unei bătălii crunte, pentru cel de-al șaptelea avantaj din sezonul 6: 'Pentru asta va trebui să vă luptați până la sânge.', declară Gina.

Cartolina extrem de valoroasă îi va permite câștigătorului să anuleze orice altă amuletă folosită de colegii săi rivali. Mai exact, dacă în timpul unei confruntări pe echipe nu va fi de acord cu mișcările strategice ale celorlalți doi chefi, cel ce va deține acest avantaj poate oricând să îl pună la bătaie și să îi împiedice să își ducă 'misiunea' la bun sfârșit. Așadar, cel mai important atu de până acum va transforma lupta culinară a amuletelor într-un război 'la cuțite'. Proba va fi una extrem de tensionată:

'Sunt agitat, sunt foarte nervos. Mă încăpățânez să fac un preparat ce se pregătește în două zile..într-o oră.', va afirma chef Dumitrescu, în vreme ce și la bancurile de lucru alăturate se va instala panica dată de cronometru.

Cu trei avantaje câștigate, Florin Dumitrescu este fruntaș în clasament, fiind urmat de Sorin Bontea, cu două bonusuri și deCătălin Scărlătescu, ce se află pe ultimul loc deoarece a adjudecat doar o singură amuletă. Fără doar și poate, cea mai râvnită cartolină de până acum a fost cea obținută de chef Bontea, ce îi va da dreptul de a schimba un concurent din echipa sa, cu un altul dintr-o trupă de bucătari adversă. Totuși, avantajul pus în joc luni seară, de la ora 20:00, ar putea anula cu ușurință aceasta mișcare strategică, dacă va fi câștigat de unul dintre chefii Dumitrescu sau Scărlătescu.

Care vor fi reacțiile chefilor în momentul în care vor afla pentru ce se luptă luni seară, dar și ce preparate sofisticate vor pregăti aceștia pentru chef Alexandru Iacob, invitatul special la jurizare, telespectatorii Antena 1 vor afla de la ora 20:00, într-o nouă ediție a celui mai iubit show culinar.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare