; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andrea del Boca

O mai ţineţi minte pe Andrea del Boca din „Perla neagră”? Actriţa are probleme cu legea!

01 March 2017

Actriţa de origine argentiniană, devenită celebră la noi în ţară cu rolul Evei din telenovela „Perla neagră' (1994), are probleme cu legea.

Andrea del Boca

Conform tn.com.ar, Andrea şi alte două soţii de politicieni ar fi primit 36 milioane de pesos (adică peste 1 milion opt sute de mii de dolari) de la stat (mai precis de la Ministerul Federal al Planificării) pentru a realiza o telenovelă. Serialul „fantomă', care trebuia să se numească „Mamá corazón', nu a mai ajuns pe micile ecrane, deşi au fost prezentate, la un moment dat, câteva secvenţe din el.

Cazul a ajuns la tribunal încă din luna octombrie a anului trecut şi, pe măsură ce înaintează cercetările, mai multe nume sunt vehiculate în acest dosar. Şi fiica Andreei urma să joace în acest serial, contra unei sume foarte mari de bani. În faţa acuzelor care i-au fost aduse Andrea del Boca s-a apărat, spunând, citată de infobae.com, „în urma proiectului nu am rămas cu mai multe decât îmi reveneau de drept'.  

În ultimii ani, Andrea del Boca a participat la diferite show-uri tv, ultima telenovelă în care a jucat fiind „Esa mujer' (2013), în care l-a avut ca partener pe Segundo Cernadas („Înger sălbătic', „Suflet rătăcit').

Andrea a preferat să se dedice fiicei ei, Anna, rezultată în urma relaţiei pe care a avut-o cu afaceristul argentinian Ricardo Biasotti. Anna, acum în vârstă de 16 ani, i-a călcat pe urme şi a debutat în actorie în telenovela „Esa mujer'.

 Vezi galeria foto >

 Andrea del Boca a avut un mare succes cu telenovele precum „Celeste' (1991), „Antonella' (1992), „Zingara' (1996).

Citește și: Andrea del Boca a revenit la telenovele

Veşti din Argentina. Vi-i mai amintiţi?

Sursa foto: https://www.instagram.com/andreadelboca/

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare