; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

“O lenta sinucidere”

13 July 2009

Clarvazatoarea Carmen Harra isi aminteste de intalnirea cu Michael Jackson si e convinsa ca spiritul starului inca se afla printre noi! “Nu era timpul lui”, spune ea.

TVmania: Stiati ca Michael Jackson va muri atat de devreme?
Carmen Harra: Nici nu-mi dau seama cum de a trait atat de mult! Imi amintesc ca in 2005 eram la Hollywood si filmam o emisiune, in timp ce el era investigat pentru molestarea acelor copii. Eu am zis ca va scapa sigur, pentru ca nu il vedeam vinovat. Aveam senzatia ca e asexuat. Am zis ca aceste cancanuri il vor omori spiritual, el oricum era cu un picior pe lumea cealalta. Cand il cunosteai in persoana, parea pe jumatate mort. Am zis ca e un miracol ca a dus-o pana acum, deoarece campul lui astral era oricum deconectat de lumea fizica.

Ce impresie v-a facut cand l-ati cunoscut?
Eu l-am cunoscut in 2000, la New York, la un eveniment caritabil. Acolo l-am vazut prima si ultima data. Am avut o impresie stranie langa el, parca era un spirit, parca nici nu era viu. Fie era drogat, fie nu se simtea bine, dar parca era ireal. Dar mi s-a parut un om bun si generos si dornic sa ajute. Aveam sentimentul unui suflet extraordinar.

Ati avut, pe atunci, vreun presentiment, legat de viitorul lui?
Daca acest om trecea de varsta de 51, putea sa traiasca pana la 82 de ani. Dar nu a putut sa depaseasca acest prag, aceasta cumpana. Nu a putut sa treaca in urmatorul ciclu. El a ramas un copil care nu a vrut sa intre in murdaria lumii si sa accepte acuzatiile. Nici nu a putut sa treaca in urmatoarea faza de evolutie. Cronologic, nu era timpul lui sa moara, intr-un fel el a facut-o intentionat, a grabit acest deznodamant.

Ce credeti ca l-a rapus?
Interpretarea psihologica a atitudinii lui, faptul ca isi dorea aceste anestezice, asta inseamna ca dorea anestezierea durerii sufletesti. El a murit cu o mare durere, o mare neimplinire. A fost constient ca va muri tanar si si-a creat propriul lui destin, aceasta a fost alegerea lui. O lenta sinucidere.

Postul american CNN a difuzat imagini cu o presupusa “fantoma” a lui Michael. Credeti ca, pentru ca nu-si incheiase socotelile cu aceasta lume, el s-ar mai putea afla printre noi?
Absolut, sunt mai mult ca sigura! Sunt convinsa ca el continua sa existe la un alt nivel, la ora asta, si ca a asistat la propriile funeralii, la tot… Asa ca ma intreb: e intr-adevar el cel care a murit, sau a murit o umbra a lui?

interviu de Alex Bala

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare