Homepage  / Vedete străine

O fostă membră a trupei Pussycat Dolls, obligată să renunțe la o sarcină. „Ești concediată dacă ești însărcinată”

O fostă membră a trupei Pussycat Dolls, obligată să renunțe la o sarcină. „Ești concediată dacă ești însărcinată”
6

de Roxana Mirea,

Kaya Jones, care a făcut parte din trupa Pussycat Dolls, a dezvăluit că a fost obligată să renunțe la o sarcină. Artista s-a temut să nu fie dată afară din trupă, așa că a simțit că nu are de ales decât să renunțe la copil. Kaya avea doar 19 ani la vremea respectivă.

Kaya Jones, obligată să renunțe la sarcină

Kaya Jones a vorbit despre perioada petrecută în trupa Pussycat Dolls. În timpul unei apariții în cadrul emisiunii Tucker Carlson Today de la Fox Nation, cântăreața în vârstă de 38 de ani a susținut că i s-a spus „să scape” de o sarcină, în timp ce făcea parte din grupul de fete.

O mare parte dintre femei nu au copii. Adică, de aici presiunile și avorturile forțate. Și, știi, ești concediată dacă ești însărcinată”, a susținut Jones, adăugând că „puterile care sunt” pot „face asta„. Jones a declarat că avea 19 ani la momentul presupusului incident.

56th Annual Grammy Awards, Arrivals, Los Angeles, America – 26 Jan 2014Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„A fost o alegere proastă atunci”, a spus Jones despre primul ei avort. „Acum, fiind la înălțimea acestei poziții și a slujbei mele și nevrând cu adevărat să-mi pierd slujba, mi s-a spus… și așa m-am dus și am scăpat de el între repetiții.”

De-a lungul timpului, cântăreața a suferit trei avorturi. Primul, despre care spune că a desensibilizat-o față de gravitatea procedurii, a avut loc pe când avea doar 16 ani și făcea deja parte din industria muzicală. La mult timp după ce a părăsit trupa Pussycat Dolls, în 2004, Jones a declarat că a rămas însărcinată la 30 de ani, după ce a fost agresată sexual de o persoană în care avea încredere la acea vreme. Din cauza stresului situației, Jones spune că au existat complicații cu sarcina care au dus la un alt avort.

Presupusele restricții privind greutatea și sarcina, susține Jones, au fost adoptate „pentru a te controla„. Când Carlson a remarcat că declarațiile lui Jones par a fi „ca o sclavie”, cântăreața a făcut aluzie la acuzațiile sale din 2017, în care susținea că Pussycat Dolls era „o rețea de prostituție„. Antin a negat acele afirmații la vremea respectivă, numindu-le „minciuni dezgustătoare și ridicole”.

„De aceea am folosit cuvinte precum trafic de persoane sau rețea de prostituție – nu pentru că am fost de fapt una, ci pentru că așa am simțit”, a spus Jones ca răspuns la comentariul lui Carlson. „Ne-am simțit ca și cum am fi fost sclavii… răului care conduce această planetă. Știți, nu cred că este vorba de un grup de oameni, în sine. Cred că răul se dezlănțuie atunci când nu facem nimic în privința lui. Iar noi, ca și creștini, trebuie să facem ceva în privința asta.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton