Homepage  / Vedete româneşti

O fostă concurentă de la Vocea României, acuzații grave la adresa producătorilor. Reacția oficială a Pro TV

O fostă concurentă de la Vocea României, acuzații grave la adresa producătorilor. Reacția oficială a Pro TV
14

de Roxana Mirea,

Xenia Costinar, fostă concurentă la „Vocea României”, și-a povestit experiența și a declarat că show-ul de la Pro TV este regizat. După acuzațiile lansate de fosta concurentă, reprezentanții PRO TV au reacționat și au venit cu o declarație oficială.  

O fostă concurentă spune că show-ul Vocea României este regizat 

Xenia Costinar, fostă concurentă la „Vocea României”, a povestit pe contul său de TikTok cum a fost experiența ei în cadrul show-ului de talente de la PRO TV. Tânăra a adus acuzații grave și a spus că show-ul este regizat. Xenia spune că a fost contactată timp de 5 ani să participe la emisiune, refuzând de fiecare dată până în momentul în care i s-a promis că va ajunge în marea finală

„Am zis că vreau să vă împărtășesc și eu experiența mea la Vocea României și să știți adevărul. Vreau să fac publică această informație pentru că nu mi se pare corect ceea ce s-a întâmplat și ce au decis ei să dea la televizor.

În primul rând, să nu credeți niciodată ceea ce vedeți la televizor. Vor scoate din context și vor face astfel încât să apari într-o lumină proastă, dacă e vorba de chestia asta. 

Absolut totul este regizat. Totul începe acum 5 ani de zile când primesc un telefon de la Vocea României și că ar vrea foarte, foarte mult să particip la concurs. Iar eu i-am refuzat frumos, spunându-le că nu am timp. Eu, la rândul meu, antrenez, predau canto și nu am timp să vin la concurs, plus că nu mi se pare că mi se potrivește.

Și ei mi-au spus: «Nu-i nicio problemă, trimiteți-ne studenții dumneavoastră să vină la Vocea României». Eu le-am spus studenților mei, nu au fost prea interesați. În fine…”, a povestit Xenia Costinar pe TikTok, potrivit libertatea.ro.  

O fostă concurentă spune că show-ul Vocea României este regizat  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Xenia Costinar, acuzații grave aduse producătorilor de la Vocea României 

Xenia Costinar a declarat că producătorii emisiunii nu au lăsat-o să cânte melodia pe care și-o dorea ea.

„Au continuat să mă sune în fiecare an, timp de 5, ani să vin să particip la Vocea României, că ei mă văd super departe, că am șansa să câștig acest concurs. Și i-am refuzat, până anul acesta. Îmi spun că producătorii chiar mă vor, eu o să ajung până în finală, totul este pregătit, că mă duc direct în etapa de dinainte de audițiile pe nevăzute. (…) 

Vin și cânt, încep cu piesa pe care voiam eu să o cânt. Nici măcar nu m-au ascultat, erau plictisiți, mi-au zis: «Hai să cânți altceva», oricum nu m-au prea băgat în seamă, iar apoi au văzut piesa de operă în repertoriu și au zis să o cânt pe aceea. Am început să cânt și au zis: Da, asta rămâne, asta o să cânți tu, muzică clasică, pentru că ești mai specială. Vei întoarce câteva scaune și vei trece în etapa următoare”, a mai povestit fosta concurentă.  

@xeniacostinarofficial Ramaneti la final sa vedeti ce prostie scoate pe gura Irina Rimes … #fyp ♬ original sound – Xenia Costinar

Concurenta de la Vocea României a spus că Irina Rimes a pus-o la zid

După acest episod, Irina Rimes i-a spus că Xeniei că se vede că are emoții. „Nu ți-a ieșit acel tremolo în voce”, a continuat jurata. Iar Xenia a fost uimită de vorbele artistei, pentru că aceasta n-ar fi știut, de fapt, diferența dintre vibrato și tremolo.

„Toată lumea a început să râdă de ea, era șocată. Gândiți-vă că această parte s-a tăiat, nu s-a dat la televizor. Cum să se facă de râs marea Irina Rimes, Rimeș, cum o cheamă. Deci gândiți-vă că această greșeală pe care a făcut-o ea, este ca și cum un matematician nu ar ști cât e 2+2, ceva în genul.

Ca să vă gândiți la ce nivel este juriul și cine îmi dă mie indicațiiBăieții au tăiat absolut tot astfel încât lumea să nu înțeleagă contextele și ce s-a întâmplat acolo”, a mai spus Xenia, care a mărturisit că după ce i s-a sugerat să cânte această piesă, Smiley i-a spus că nu știe să antreneze astfel de voci. Nu în ultimul rând, Tudor Chirilă ar fi spus că Vocea României nu este locul potrivit pentru astfel de piese.

Întrebarea este în felul următor: de ce ai insista la cineva 5 ani să vină la concurs, tu să-i alegi o piesă care să știi că nu merge mai departe în concurs, nu se pretează, ca apoi să-i spui că nu merge mai departe din cauza piesei, că nu se pretează? Ce rost are.”, a spus, în final, Xonia.

Pro TV, după acuzațiile aduse de fosta concurentă de la Vocea României 

Nu doar că nu a ajuns în finală, dar Xenia nu a reușit să întoarcă niciun scaun. După acuzațiile agrave aduse de concurentă, reprezentanții postului Pro TV au avut o reacție publică și au declarat, pentru unica.ro, că nu vor să comenteze declarațiile fostei concurente.  

„Nu vom comenta declarațiile concurentei, având în vedere că fiecare participant poate percepe diferit această experiență. Putem confirma faptul că emisiunea are o structură bine stabilită. De-a lungul sezoanelor, multe voci incredibile au fost remarcate de antrenori, dar câștigătorii Vocea României au fost întodeauna votați de către public, în etapele live”, au spus reprezentanții PRO TV. 

Vocea RomânieiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 14

Sursa foto: Instagram, Pro TV

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton