; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

O femeie e noul Stig de la „Top Gear”?

24 January 2011

Pe 23 ianuarie, emisiunea britanică „Top Gear' l-a prezentat pe noul Stig, şoferul cu identitate necunoscută care testează maşini pe circuit în cadrul formatului, scrie dailyexpress.co.uk.

Iar zvonurile privitoare la cine este acesta nu au întârziat să apară: deoarece Stig este mic de înălţime şi slăbuţ, se spune că producătorii de la BBC ar fi găsit, de fapt, o femeie-pilot (care scoate timpi mai buni decât toţi ceilalţi Stig de până acum).

Jeremy Clarkson – care prezintă excelenta emisiune alături de Richard Hammond şi James May – insistă că nu ştie cine e noul Stig: „Oamenii mă întreabă mereu cine e şi acum, pentru prima dată, pot spune cinstit că habar nu am!

Stig e înalt cât picioarele mele şi îl face pe Richard Hammond să pară un uriaş. Toţi piloţii de Formula 1 sunt acum mititei', a explicat acesta. O posibilă opţiune pentru noul Stig ar fi Sabine Schmitz: nemţoaica a concurat la curse auto şi a apărut de câteva ori la „Top Gear'.

Până acum, în emisiunea britanică au existat doi Stig: Perry McCarthy (între 2002-2003) şi Ben Collins (din 2003 până în 2011). Acesta din urmă şi-a dezvăluit identitatea într-o carte autobiografică şi a fost concediat.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare