; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Eugenia Serban alias Zuleya

Un nou personaj dezlănţuie iadul, în noul sezon “Iubiri secrete”

27 August 2013

Un nou sezon „Iubiri secrete' începe pe 9 septembrie, la ora 19.30, la Prima TV. În cel de-al şaselea sezon al reality-telenovelei, mai multe secrete din trecutul lui Eugen vor ieşi la suprafaţă.

Întreaga familie Mariş va plăti pentru păcatele din tinereţe ale preotului, însă nimeni nu poate bănui cât de mare va fi preţul suferinţei provocate.

Eugenia Şerban se alătură echipei reality-telenovelei Iubiri secrete'.

Actriţă, om de televiziune, fost consilier de imagine şi profesor de estetică teatrală, Eugenia Şerban va interpreta rolul misterioasei Zuleya, o femeie răzbunătoare, care va declara război familiei Voicu, stârnind intrigi şi pasiuni nebănuite.

Ce se mai întâmplă în noul sezon

Ioana şi Andrei se lovesc de obstacole tot mai mari, Mădălin cade în capcana unei tentaţii fatale, în timp ce Damian va încerca să-şi redobândească imperiul. Roxana află un secret care îi va schimba viaţa pentru totdeauna, iar Simona încheie noi alianţe. Aventurile lui Radu continuă, la fel ca şi cele ale lui Iani, a cărui viaţă se complică şi mai mult odată cu apariţia Cometei, o femeie simplă, dar hotărâtă să scoată adevărul la lumină.

Taberele se recompun, intrigile se complică, dar iubirea rămâne singura şansă de supravieţuire. Suspans şi mister, romantism şi acţiune, dramă şi umor – toate acestea se regăsesc în noul sezon „Iubiri secrete', din 9 septembrie, în fiecare săptămână, de luni până miercuri, la ora 19.30, la Prima TV.

Serialul Iubiri secrete' are în distribuţie atât interpreţi amatori, cât şi actori profesionişti, precum Mircea Drîmbăreanu, pe care bucurestenii îl pot vedea pe scena Teatrului Evreiesc de Stat sau Alin Brancu, colaborator al Teatrului InDArt.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare