; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

The Duggar Family awaits the birth of their 18th child.

„O familie numeroasă”, noua serie de la TLC, începe sâmbătă

18 June 2014

„O familie numeroasă' urmărește viața plină de peripeții a familiei Duggar, alcătuită din părinţii Jim Bob şi Michelle Duggar, plus cei 19 copii ai lor, nouă fete şi zece băieţi (între care şi două perechi de gemeni), ale căror nume încep toate cu litera “J”.

Această nouă serie va fi difuzată în premieră pe TLC începând de sâmbătă, 21 iunie, de la ora 21.00.

The Duggar Family awaits the birth of their 18th child.

Clanul Duggar locuieşte în orașul Tontitown din Arkansas şi este deja cunoscut telespectatorilor TLC și Discovery Channel din materialele speciale de o oră, concentrate asupra ultimelor cinci naşteri ale lui Michelle.

Soţii Duggar s-au cunoscut la începutul anilor 1980, când Jim Bob Duggar şi un alt membru al congregaţiei din care făcea parte au fost trimişi într-o vizită de monitorizare religioasă. Michelle abia trecuse prin experienţa convertirii religioase,iar cei doi s-au căsătorit pe 21 iulie 1984.

După căsătorie, tinerii au decis să mai aștepte un timp înainte de a întemeia o familie. Astfel, primul lor copil, Josh, s-a născut în 1988, cu patru ani mai târziu. După aceea, în ciuda măsurilor de precauţie luate, Michelle a rămas din nou însărcinată, dar din nefericire a pierdut sarcina. Aceasta a declarat că aleseseră numele de Caleb, deşi nu ştiau ce sex va avea copilul. Considerând că pierderea sarcinii fusese provocată de metodele contraceptive folosite, soţii Duggar au decis să renunţe la ele și să lase această decizie în mâinile lui Dumnezeu. La scurt timp după aceea, Michelle a rămas din nou însărcinată, cu prima lor pereche de gemeni: Jana şi John-David. De atunci, aceasta a născut cam o dată la fiecare un an şi jumătate.The Duggar Family awaits the birth of their 18th child.

Familia Duggar este ferm dedicată religiei baptiste. În conformitate cu convingerile lor, ei urmăresc doar programe TV pe care le consideră potrivite pentru întreaga familie sau care descriu diverse evenimente istorice, iar conținutul accesibil de pe Internet este foarte bine filtrat.

Copiii învață doar acasă, folosind o varietate de materiale didactice bazate pe principii religioase promovate de instituții sau asociații precum Tranziţia la școlarizarea de acasă, Institutul principiilor de bază ale vieții (IBLP) sau Educație Creștină Accelerată (ACE). The Duggar Family awaits the birth of their 18th child.

Clanul Duggar îşi creşte copiii folosind un sistem de prietenie, în care fiecare frate mai mare trebuie să se ocupe de îngrijirea unuia dintre cei mai mici.

“Fie că este vorba de teme, jocuri sau activități extrașcolare precum lecțiile de muzică, cei mari sunt întotdeauna alături de fraţii lor. Se joacă împreună sau îi ajută să-şi aleagă ce fel de haine vor purta în ziua respectivă,' declară Michelle. În 2004, Michelle Duggar a câştigat Premiul pentru Tânăra Mamă a Anului' din Arkansas, o distincţie acordată de Asociația Mamelor din America.

Jim Bob Duggar a făcut parte din Camera Reprezentanţilor SUA în perioada 1999 – 2002, apoi a devenit agent imobiliar şi investitor. Venitul familiei Duggar provine din închirierea proprietăţilor deţinute. Familia trăieşte fără datorii, iar totul se datorează seminarului Libertatea financiară ținut de Jim Sammons, la care Jim a participat cu ani în urmă, acesta fiind aprobat de IBLP.

În 2000, familia a reușit să achiziționeze un teren potrivit și să înceapă construcțiile pentru casa lor ce va avea o suprafaţă de 650 de metri pătraţi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare