Homepage  / Seriale / Seriale turceşti

„O dragoste”. După un final de sezon șocant, patru actori ies definitiv din serial. Când revine la TV producția turcească

„O dragoste”. După un final de sezon șocant, patru actori ies definitiv din serial. Când revine la TV producția turcească
9

de Ruxandra Dinca,

Serialul turcesc „O dragoste” s-a terminat recent la Kanal D, cu un episod care a pus pe jar toți fanii. În Turcia, serialul - în original „Kizilcik Şerbeti” - se află în pauză până la toamnă, când va reveni cu sezonul 3. Dar în culise, producătorii lucrează intens, mai ales că patru actori din serial părăsesc definitiv povestea – este vorba despre Serkan Tinmaz, Müjde Uzman, Yiğit Kirazci și Selin Türkmen.

Cum s-a terminat sezonul 2 din „O dragoste”. Atenție, spoilere!

Ultimul episod din sezonul 2 s-a terminat cu un scandal uriaș, în care au fost implicate (aproape) toate personajele principale din „O dragoste”.

În fața întregii familii, Nilay răbufnește și dezvăluie că Omer și Gorkem au avut o aventură în trecut. Informația îi șochează pe cei de față: Kivilcim rămâne fără cuvinte, Abdullah sare la gâtul fratelui său mai mic, iar Fatih se repede să-i ceară socoteală soției sale, Gorkem. Aceasta se refugiază în camera ei de la etaj, de unde cade (se aruncă/e împinsă??!!!) pe terasă, unde rămâne nemișcată, într-o baltă de sânge.

Tot în ultimul episod, Nursema petrece o zi pe mare cu Rüzgar. Sönmez e trimisă de Kivilcim și Omer într-o croazieră, ca să-i ridice moralul după ce a fost victima unei escrocherii. Alev se supără pe Abdullah, care nu-și respectă promisiunea.

o-dragoste-kanal-d-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Au ieșit definitiv din serial

Potrivit presei locale, care dă informațiile ca sigure, actorii Serkan Tinmaz (Umut în serial), Müjde Uzman (o interpretează pe Alev), Yiğit Kirazci (Ruzgar) și Selin Türkmen (Çimen) nu vor mai reveni în serzonul 3 din „O dragoste”/ „Kizilcik Şerbeti”.

Motivele sunt diverse. În cazul lui Serkan Tinmaz, s-a scris că personajul său, Umut, și-a terminat povestea în serial. La rândul său, Yiğit Kirazci, actor de succes, în trecut protagonist în alte seriale, a ales să exploreze alte oportunități profesionale – a semnat un contract pentru a prezenta o emisiune tv. Çimen pleacă în serial la studii în străinătate, iar actrița Selin Türkmen, fotografiată zilele trecute în Bodrum, în vacanță, așteaptă probabil oferte pentru alte roluri.

Cât despre Müjde Uzman, Alev în serial, actrița a decis să părăsească „O dragoste” după un incident nefericit. În luna mai, din cauza epuizării și a orarului încărcat, Müjde Uzman a ajuns la spital și a fost pusă urgent pe perfuzii. Ulterior, actrița de 39 de ani, care a învins acum câțiva ani un cancer de tiroidă, s-a dus la negocieri cu producătorii. Până la urmă, decizia ei a fost să iasă definitiv din serial, iar personajul ei, Alev, dezamăgită de Abdullah, se mută de tot la Berlin.

Gorkem a murit sau nu?

Zilele acestea, actorii din „O dragoste” sunt în vacanță, dar producătorii lucrează de zor să pregătească sezonul 3 al serialului, care e așteptat în Turcia în septembrie.

Una dintre cele mai importante întrebări ale fanilor rămâne aceasta: ce se întâmplă cu Gorkem? A murit sau nu? Răspunsul a venit, indirect, de la ziarele turcești, care au dat pe surse că actrița Özge Özacar, care face un rol foarte apreciat ca Gorkem, și-ar fi prelungit contractul și pentru sezonul 3.

Ce anume se va întâmpla însă cu Gorkem, asta vom afla în toamnă.

Ce se întâmplă în sezonul 3 din „O dragoste”

Tot presa turcă dă pe surse că, pe lângă cei patru actori de mai sus, sunt șanse mari să nu mai revină în serial actrița Aliye Uzunatagan (72 de ani), interpreta lui Sonmez. Mama lui Kivilcim și Alev a plecat la finalul sezonului 2 într-o croazieră, făcută cadou de fiica ei cea mare și Omer, după ce a fost escrocată. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu venerabila doamnă, care e foarte afectată de cele întâmplate.

Tot în sezonul 3, fanii se așteaptă la zile grele pentru Omer, care va avea de dat o serie de explicații lui Kivilcim. Iar pe Nursema și Doga le așteaptă dezamăgiri în dragoste, din nou.

Pentru a compensa plecările, producătorii vor aduce cinci actori noi în „O dragoste”. Și deja se știu două personaje noi: actrița Şebnem Bozoklu va fi Meri, verișoara lui Kivilcim, care vine din Izmir la Istanbul. Iar Batuhan Yüzgüleç, pe care l-am văzut și noi în serialul „Nehir”, îl va interpreta pe Firaz, noul bărbat din viața lui Nursema.

Când revine „O dragoste” la Kanal D

În timp ce în Turcia, episoadele din „O dragoste” sunt difuzate o dată pe săptămână, la noi, Kanal D a difuzat și câte cinci episoade pe săptămână. Acesta este motivul pentru care Kanal D a terminat mult mai repede serialul, iar acum telespectatorii – și turci, și români – așteaptă cu nerăbdare episoadele noi, la toamnă.

Episodul 67, primul episod din sezonul 3, din „O dragoste”/ „Kizilcik Şerbeti”, e programat la turci, la postul Show TV, în septembrie. Kanal D va aștepta cu siguranță să se adune mai multe episoade înainte să înceapă difuzarea și la noi. Ceea ce înseamnă că, în cel mai fericit caz, serialul va reveni la Kanal D în prima parte a lui 2025. Mult mai probabil însă să fie vorba de finalul anului viitor, dacă nu și mai târziu, în funcție de planurile postului.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton