Homepage  / Seriale turceşti

„O dragoste”, ce s-a întâmplat în primul episod din noul serial turcesc de la Kanal D

„O dragoste”, ce s-a întâmplat în primul episod din noul serial turcesc de la Kanal D
7

de Alina Stoicescu,

Serialul turcesc „O dragoste” a avut premiera la postul Kanal D. Telespectatorii au făcut cunoștință cu personajele principale ale acestei povești captivante, Doga și Fatih, interpretați de actorii Sila Turkoglu și Dogukan Gungor, protagonista fiind cunoscută la noi din serialele „Moștenirea” și  „Jurământul”.

„O dragoste”, noul serial turcesc de la Kanal D. Ce vedem în primul episod

Un nou serial tulburător, “O dragoste”, a intrat, de luni, 19 februarie, în casele românilor. Un scenariu desprins din viață, actori talentați, unii dintre ei deja cunoscuți publicului larg, și teme universale, în care cu toții ne regăsim, acestea sunt doar câteva dintre ingredientele unei producții de succes, care va emoționa și publicul din România. 

Doi tineri se îndrăgostesc și își fac planuri dintre cele mai firești pentru a se căsători și a avea o viață frumoasă împreună, dar iubirea lor va avea de întâmpinat obstacole uriașe. Părinții sabotează fericirea copiilor lor, cu cele mai bune intenții. Conflictul între viziuni diferite asupra vieții, valorile la care se raportează cele două familii duc la o cavalcadă de evenimente dramatice. 

O dragoste, ce se întâmplă în primul episod din noul serial turcesc de la Kanal DIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Este o poveste realistă, despre acceptare, despre confruntare cu propriile temeri și cu ale celor din jur.  Sunt convinsă că publicul se va regăși în acest serial, în poveștile de familie, în căutările personajelor, dar și în iubirea curată a celor doi tineri”, a spus Sila Turkoglu, actrița din rolul principal.

În centrul acțiunii se află Doga (Sila Turkoglu) și Fatih (Dogukan Gungor), ea o idealistă, el un tânăr carismatic, prins în chingile familiei sale conservatoare. Vestea sarcinii lui Doga aruncă în aer toate planurile tinerilor îndrăgostiți, iar norii negri își fac apariția în viață lor.

Ce se întâmplă în primele episoade ale serialului „O dragoste”

Încă de la debutul primului episod o cunoaștem pe Kıvılcım, o femeie bine educată, realistă și modernă, care a rămas fermă după divorțul de soțul ei și și-a crescut ambele fiice în conformitate cu valorile în care credea. Doğa, fiica ei mai mare, studiază medicina dentară la universitate, iar Cimen, cea mai mică, este încă elevă la liceu.

Dorința lui Kıvılcım este să-și vadă copiii reușind și fericiți în viitor. Cu toate acestea, viața sa este dată peste cap când Doğa se căsătorește cu iubitul ei din primul an de facultate, intrând astfel în conflict cu familia conservatoare a acestuia, condusă de Fatih.

În al doilea episod, difuzat de Kanal D marți, 20 februarie, tensiunile dintre cele două familii continuă să crească, iar relația dintre cei doi îndrăgostiți, Doga și Fatih, este pusă la încercare în fața diferențelor aparent insurmontabile dintre familiile lor. Într-o poveste captivantă și plină de dramatism, telespectatorii vor fi martorii unor răsturnari surprinzătoare de situatie în evoluția personajelor.

Serialul explorează conflictele dintre viziuni diferite asupra vieții și valorile celor două familii.

Serialul “O dragoste” poate fi urmărit de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D. Începând din 19 februarie, serialul “Poveste din Anatolia” poate fi urmărit în continuare, la Kanal D2, de luni până miercuri.

Sursa foto: Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton