; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_methode_times_prod_web_bin_d115369e 80ea 11eb 8dc5 6a6f238d9d27

O cunoscută artistă face dezvăluiri devastatoare: „Nu știu câte luni mi-au mai rămas de trăit”. Ce i-au spus medicii

15 March 2021

Doctorii nu îi mai dau mari speranțe, iar anuțul făcut de artistă este devastator! Aceasta crede că sărbătorile de iarnă din 2020 au fost ultimele pentru ea.

 

Cântăreața Sarah Harding, membră a trupei Girls Aloud, a dezvăluit că nu știe câte luni mai are de trăit după ce cancerul, care inițiat a apărut la nivelul sânilor, s-a răspândit pe coloana vertebrală.

Vedeta, în vârstă de 39 de ani, a scris despre bătălia în curs de desfășurare a cancerului într-un extras din noua ei carte Hear Me Out, care a fost publicat de The Times sâmbătă.

„În decembrie, medicul meu mi-a spus că viitorul Crăciun va fi probabil ultimul. Nu vreau un prognostic exact. Nu știu de ce ar vrea cineva asta … Confortul și lipsa de durere pe cât posibil este ceea ce contează pentru mine acum. Încerc să trăiesc și să mă bucur de fiecare secundă din viața mea, oricât de lungă ar fi. Beau un pahar de vin sau două în tot timpul acestea, pentru că mă ajută să mă relaxez', a fost dezvăluirea cântăreței.

Sarah a adăugat că acum vrea să încerce să se „distreze', deoarece nu știe „câte luni mai am'.

În prezent, Sarah ia în considerare opțiunile sale pentru tratamentul tumorii secundare la baza coloanei vertebrale, care s-ar putea să se fi răspândit acum în creier.

Cu toate acestea, este convinsă că nu vrea să se supună radioterapiei și să-și piardă părul, Sarah observând că, deși acest lucru poate suna „zadarnic', simte că, dacă mai are doar câteva luni de trăit, atunci nu merită.

Vedeta a explicat că, după ce s-a confruntat cu agonia pierderii sânului, nu vrea să-și piardă și podoaba capilară.

Sarah a mai spus că prioritatea ei, acum, este să petreacă cât mai mult timp cu mama și prietenii ei înainte de a muri, în timp ce vedeta speră, de asemenea, să organizeze o petrecere uriașă pentru a le spune „la revedere' celor dragi.

„Cred că ceea ce mi-aș dori cu adevărat să fac este să îi văd pe toți – toți prietenii mei, toți împreună. Pentru ultima dată. Apoi aș organiza o mare petrecere grozavă ca o modalitate de a vă mulțumi și de a-mi lua rămas bun “

Ea a adăugat că dorește să găsească bucurie „oricând și oricum' remarcând cu convingere că „Viața a devenit mult mai mică'.

Sarah a continuat să împărtășească cât de recunoscătoare este că „se trezește în fiecare zi' în mijlocul luptei sale împotriva cancerului și a mărturisit că a făcut-o să-și dea seama cât de specială este viața.

 „Sunt recunoscătoare să mă trezesc în fiecare zi și să trăiesc cea mai bună viață, pentru că acum știu cât de prețioasă este. . . nimic nu mai este sigur.

 

Sarah Harding a descoperit că are cancer în vara lui 2020

Deși era o persoană activă în mediul online, în vara anului trecut Sarah a preferat să nu mai posteze nimic. Absența sa a ridicat mari semne de întrebare în rândul fanilor săi, iar după o îndelungată perioadă a fost chiar ea cea care anunța că are cancer mamar.

 

„Bună, tuturor, sper că sunteți toți în siguranță și bine în aceste timpuri nesigure. Nu am mai postat aici de foarte mult timp, mulțumesc tuturor celor care au încercat să dea de mine, a contat enorm pentru mine. Acum simt că a venit timpul să împărtășesc cu voi ce mi se întâmplă.

Nu există o modalitate ușoară de a anunța acest lucru și, de fapt, nici măcar nu -mi vine să scriu asta, dar asta este. La începutul acestui an am fost diagnosticat cu cancer de sân și acum câteva săptămâni am primit veștile devastatoare că cancerul a avansat alte părți ale corpului meu.

În prezent, fac ședințe de chimioterapie săptămânale și mă lupt cât de mult pot cu boala. Știu că acest lucru ar putea fi șocant să-l citiți pe social media și nu asta este intenția mea.

Dar săptămâna trecută s-a menționat pe online că am fost văzută în spital, așa că acum simt că este momentul să le spun oamenilor ce se întâmplă și acesta este cel mai bun mod în care pot să mă gândesc să fac acest lucru', a scris Sarah în august.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare