; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Fan bingbing e1528101903936

O cunoscută actriță din filmul „X-Men” a primit o amendă uriașă. Află motivele

04 October 2018

Fan Bingbing, cea mai bine plătită actriță din China, cunoscută pentru rolul din filmul „X-Men: Days of Future Past', a acuzată de evaziune fiscală și amendată pentru această infracțiune.

 

Actrița este acum obligată să plătească statului chinez suma de 129 milioane de dolari pentru a nu fi pusă sub acuzare, relatează cei de la BBC. 

Fan Bingbing s-a făcut nevăzută și a dispărut inclusiv de pe rețelele de socializare în luna mai, atunci când în presă au apărut informațiile potrivit cărora actrița nu a plătit impozitul pentru o sumă primită în urma unui rol. Ulterior aceasta a fost găsită vinovată și pusă să își plătească taxele pentru a nu ajunge la închisoare. De asemenea, aceasta a revenit de curând pe mediul online și a ofeit public scuze Partidului Comunist pentru delictul comis, cât și fanilor ei: 

Mi-e atât de rușine pentru ceea ce am făcut. Îmi cer sincer scuze tuturor. Fără Partid şi fără politicile eficiente ale ţării, fără atenţia plină de iubire a maselor nu ar exista Fan Bingbing, a scris starul chinez.

În 2017, Fan s-a situat pe primul loc în topul Forbes al celor mai bogate celebrităţi din China, cu venituri de 43 de milioane de dolari. Actrița în vârstă de 37 de ani a devenit cunoscută în urma rolului pe care l-a avut în pelicula „X-Men: Days of Future Past', de Bryan Singer.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare