Homepage  / Televiziune

Cine este concurenta care a decis să părăsească Vocea României 2023. „Cel mai bine este să mă retrag din concurs”

Cine este concurenta care a decis să părăsească Vocea României 2023. „Cel mai bine este să mă retrag din concurs”
5

de Roxana Mirea,

Etapa Confruntărilor a continuat la Vocea României, sezonul 11, vineri, 10 noiembrie 2023, la Pro TV. Pentru prima dată în istoria show-ului, o concurentă a luat decizia să părăsească concursul. „În condițiile de față, cred că cel mai bine este să mă retrag din concurs”, a spus ea.

Update 13 noiembrie 2023: Tudor Chirilă a avut de făcut o singură alegere aseară, iar în urma momentului impresionant făcut de Dana Baldovici și Raul Nica, antrenorul a ales să meargă mai departe cu Dana. În echipa sa a mai fost, însă, un duet: Irina Florea și Norig, care a și trecut mai departe. „Irina a fost diagnosticată cu un nodul pe corzi. Are nevoie de repaos total și de recuperare. Știm că KO-urile vor veni destul de repede și nu va fi timp de recuperare. Împreună cu Irina, am hotărât ca ea să nu meargă mai departe pentru că nu ar putea să se recupereze într-un mod ok pentru sănătatea ei și pentru vocea ei pe termen lung”, a explicat Tudor Chirilă. 

Din cauza afecțiunii sale, Irina a decis să părăsească competiția „Vocea României”, sezonul 11. „Cred că în condițiile de față, este cel mai bine să mă retrag din concurs. Prefer să am grijă și aleg acest lucru asumat”, a spus Irina.

Etapa Confruntărilor continuă la Vocea României – 10 noiembrie 2023

Vocile concurenților vor răsuna în această seară, de la 20:30, în casele telespectatorilor. Antrenorii i-au pregătit pentru momentele de pe scenă, iar acum ține doar de ei să fie în cea mai bună formă și să impresioneze cu interpretările lor.  

În această etapă, a Confruntărilor, concurenții trebuie să lucreze împreună, însă, la final, doar unul dintre ei va trece mai departe. Totuși, mai au o șansă, dacă reușesc să-i convingă pe ceilalți antrenori să-i salveze. Astfel, pot continua drumul la Vocea României, dar într-o altă echipă. „Sunt aici cu tot ce pot să evoluez, să ajung până în finală, indiferent cu cine mă va vrea. Vreau să merg mai departe”, va spune unul dintre concurenți. 

Smiley va „fura” în această seară un concurent din echipa Horia & Theo Rose: „Eu cred că m-am ales ales cu un concurent de LIVE-uri. Eu am zis: sper să mă ajute Theo să câștig anul ăsta”, va spune antrenorul.  

„Eu când încep un parteneriat, îl duc până la capăt”, va puncta Theo. 

Antrenorii Vocea RomânieiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

O concurentă părăsește Vocea României 2023, sezonul 11 

Tot în această seară, pentru prima dată la Vocea României, o concurentă va lua decizia să părăsească concursul: „În condițiile de față, cred că cel mai bine este să mă retrag din concurs. Aleg acest lucru asumat”. Care au fost motivele ei, vedem în doar câteva ore. 

Confruntările continuă pe scena de la Vocea României cu momente surprinzătoare, de la 20:30.

Sursa Foto: Pro TV

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton