; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_MG_1932

O concurentă de la „Insula iubirii” a ajuns la preselecțiile sezonului 4 „Chefi la cuțite”

24 August 2017

Filmările sunt în toi pentru sezonul 4 al show-ului culinar „Chefi la cuțite', de la Antena 1, iar preselecțiile sunt deschise oricui vrea să-și încerce șansa în fața chefilor Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea.

Astfel, Diana Ionela Constantin s-a înscris și ea pe lista aspiranților la un loc în emisiune. La prima vedere, numele nu conturează identitatea personajului, însă concurenta nu este străină show-urilor de televiziune.

Diana este cunoscută din sezonul 3 al reality-showului ,,Insula Iubirii', tot de la Antena 1. Cea care a căzut pradă tentațiilor în Thailanda și a iscat o mulțime de controverse pe seama relației de iubire cu una dintre ispite a sperat să-i câștige pe Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu cu ajutorul preparatului său culinary și nu a zâmbetului.

Diana s-a reîntors în prima etapă a show-ului culinar după ce și-a încercat norocul și în a doua ediție a aceleiași emisiuni. Fără success atunci, dar cu ambiția de a reuși, bruneta a revenit anul acesta cu o farfurie sofisticată, cu influențe italienești: pui cu gorgonzola și penne în sos alb. De la ,,ceremonia focului' la o experiență în care se supune unor probe ,,la cuțite', Diana și-a etalat preparatul și s-a străduit să se prezinte impecabil în fața celor mai obiectivi dintre jurați, nespecificând pe care dintre cei trei bucătari ar dori să-l impresioneze.

Dacă savoarea preparatului ei a fost îndeajuns pentru a obține un cuțit, care a fost verdictul chefilor în urma jurizării farfuriei sale și parcursul Dianei Ionela Constantin  la ,,Chefi la cuțite' – toate acestea la vom afla în curând, când show-ul va începe la Antena 1.  

Save

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare