; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chefii reactie Sorin Bontea castigator amuleta

O concurentă de la „Chefi la cuțite” îl lasă pe Chef Scărlătescu fără cuvinte: „Nu a fost niciodată așa o tensiune în platou”

22 March 2021

Luni seara căutarea continuă la Chefi la Cuțite începând cu ora 20.30. O amuletă colorată pusă în joc de Gina va deschide din nou veșnica dispută: este sau nu bucătăria o artă? Încercările chefilor de a-i găsi jumătatea lui chef Cătălin Scărlătescu prind din nou contur odată ce Jasmina, o concurentă venită tocmai din Sânicolaul Mare, pășește în platoul emisiunii.

Chef Florin Dumitrescu declară că „nu a fost niciodată așa o tensiune la noi în platou'. Care va fi deznodământul acestei noi povești, telespectatorii vor descoperi în această seară de la 20.30, la Antena 1.

Ediția de duminică a pus în joc o amuletă cu totul specială. Avantajul câștigat îi dă puterea câștigatorului să combine oricare două amulete ale celorlalți chefi ce au fost jucate pentru a construi o amuletă Supremă.

Jurata invitată, antreprenorea și cake designer-ul Ioana Romanescu a dat speranțe tuturor celor trei chefi menționând ca deserturile lor au avut „ ceva aparte' și texturi impecabile', însă amuleta s-a dus către Chef Sorin Bontea pentru creația sa impecabilă: sfera de ciocolată cu surpriză în interior. Janna, o americancă din California stabilită în Cluj a adus duminică seara o doză intensă de energie pozitivă. Aceasta a povestit cu veselie despre cum s-a îndrăgostit de România și a făcut și o degustare de palincă din rezerva personală a chefilor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare