; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Luminita borcean

O concurentă de la „Chefi la cuțite”, gest extrem din cauza problemelor. „Am realizat că am trei suflete de crescut”

19 April 2021

Luminița Borceanu, una dintre cele mai îndrăgite concurente din show-ul „Chefi la cuțite', are o poveste de viață demnă de film. Fostă concurentă în echipa lui Chef Scărlătescu în sezonul șapte al emisiunii de la Antena 1, Luminița a făcut recent câteva dezvăluiri cutremurătoare despre viața grea pe care a dus-o.

Într-un interviu pentru emisiunea „Showbiz Report', difuzată la Antena Stars, Luminița Borceanu a povestit că  s-a gândit să-și pună capăt zilelor. Și nu o dată, ci de cinci ori.

Femeia a avut, de mic copil, o viață din care nu au lipsit greutățile și problemele de ordin material. Acesta a fost și motivul pentru a intrat în depresie atunci când a realizat că nu are bani să își crească cei trei copii.

„A început când am realizat că am trei suflete de crescut. Mi-a fost teamă că nu o să am ce să le ofer.

Nu voiam să treacă și ei prin ce am trecut eu, nu voiam să ducă lipsă de nimic, să fie priviți cu alți ochi de alți copii. Nu voiam să mai trăiesc. Mă gândeam că dacă eu nu mai exist, ei o să fie bine. Nu puteam să mă gândesc la altceva și plângeam din orice, stăteam mai mult tristă. Eram mereu retrasă, nu vedeam scăpare', a declarat Luminița Borceanu.

Fratele ei i-a salvat viața

Luminița Borceanu a mai povestit că a încercat să renunțe la propria viață și că fratele ei e cel care a salvat-o.

'Am încercat să renunț la viață. Fratele meu m-a găsit, a anunțat-o pe mama, a chemat salvarea. M-a găsit inconștientă. Am ajuns la spital. Nu era prima oară când încercam, era a cincea oară și am ajuns la spital, mi s-au făcut spălături. Au vrut să mă interneze la un spital care au grijă de cazuri ca ale mele, însă mama mea a semnat că va merge ea cu mine la un psihiatru și asta am și făcut. Am mers la psihiatru și am făcut tratament, dar mă adormea și nu mai știam de cei mici', a mai adăugat fosta concurentă de la „Chefi la cuțite'.

A făcut nunta în plină pandemie

Fosta elevă a lui chef Cătălin Scărlătescu și creatoarea preparatului „sushi burger', și-a refăcut viața anul trecut. Luminița s-a căsătorit din nou, în plină pandemie.

„După dezamăgirile pe care amândoi le-am avut, sufletele noastre s-au întâlnit pentru a ne vindeca unul pe altul. La multi ani nouă dragul meu soț, fericirea să fie cu noi în fiecare ceas. De azi port numele tău. Domnul sa fie cu noi', a fost mesajul Luminiței, de la cununia civilă, desfășurată pe pandemie.

Sursa foto: Antena 1

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare