; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Meghan Markle and Prince Harry visits the Youth Employment Services Hub in Tembisa township, Johannesburg in South Africa.

O Cenușăreasă modernă! Cum și-a câștigat Meghan Markle primii bani

25 March 2021

Se pare că Meghan Markle și Cenușăreasa au multe în comun. Nu numai că amândouă s-au căsătorit cu un prinț, dar au și deținut slujbe mai puțin pline de farmec înainte de a deveni membre ale unei familii regale.

În controversatul interviu găzduit de Oprah la începutul lui martie, Meghan a dorit să precizeze că a pornit „de jos' și că întotdeauna și-a dorit să fie o persoană independentă.

Dacă acum întreaga planetă vorbește despre ea și relația sa cu prințul Harry, în copilărie Meghan a fost nevoită să facă orice pentru a avea bani de buzunar. Conform dezvăluirilor sale, primul loc de muncă al fostei actrițe a fost la vârsta de 13 ani.

Meghan a povestit că s-a angajat vânzătoare la un magazin de deserturi pe bază de iaurt, Humphrey Yogart, unde se pare că era foarte populară şi iubită. 

„Slavă Domnului că am avut acea experiență de viață. Slavă Domnului că am știut valoarea muncii', a spus Markle despre diferitele slujbe pe care le-a avut înainte de a deveni faimoasă odată cu rolul ei din serialul „Suits'/„Costume'.

Fosta șefă a lui Meghan a dezvăluit pentru publicația Sunday Mirror și ce venituri avea soția lui Harry la vremea respectivă. Se pare că Meghan câștiga salariul minin pe economie, dar clienţii o adorau. În plus, se pare că nu a avut dificultăţi de adaptare la locul de muncă, colaborând bine cu restul angajaţilor. 

Acum Meghan duce o viață lipsită de griji alături de Harry în vila lor de milioane de dolari din Santa Barbara, unde au ales să locuiască după ce au plecat din familia regală britanică.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare