; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jesica Zamfir si prietenii

O câştigătoare „MasterChef” s-a măritat. Măruță prezintă imagini de la nuntă

25 May 2015

Câştigătoarea sezonului patru „MasterChef', Jesica Zamfir, a avut nunta duminica trecută. Jesica împreună cu viitorul său soţ, Ştefan, au avut o săptămână încărcată cu pregătiri, repetiţii, probe şi degustarea meniului, care va fi demn de un câştigător „MasterChef'. Echipa „La Măruţă' a fost invitată la nuntă, iar în ediţia de luni a emisiunii, de la 17:30, veți putea vedea imagini în exclusivitate de la fericitul eveniment.

Cei doi îndrăgostiţi au o relaţie de aproape 11 ani, dar au existat întotdeauna alte priorităţi şi au amânat de fiecare dată momentul nunţii. Cu toate că au fost mereu ca o familie, având şi un copil împreună, Jesica şi-a dorit să îmbrace rochia de mireasă.

Jesica-zamfir-masterchef-2

Jesica poate fi întruchiparea perfectă a Cenușeresei moderne. A avut o viață grea, a luptat întotdeauna, iar din cauza problemelor financiare a plecat în Spania acum mulți ani. Norocul i-a surâs în momentul în care a câștigat marele trofeu „MasterChef'.

Jesica Zamfir si prietenii

Duminică, la nuntă, Jesica și Ștefan au avut alături de ei rudele din Spania, dar şi foşti colegi de-ai Jesicăi de la „MasterChef', printre care Raluca Neagu, Alex Niţă, Ciprian Ogarcă sau Andreea Ionică.

„Sunt foarte fericită pentru că, în sfârșit voi avea nunta visurilor mele. Nu mi-am imaginat vreodată că voi avea o persoană dedicată care să se ocupe în detaliu de organizare, așa cum am văzut numai în filme. Această persoană a fost lângă mine în perioada aceasta și mi-aș dori ca toate femeile să aibă în pragul nunții un asemenea profesionist lângă ele.', a declarat Jesica.

Şi valsul mirilor a fost unul special, pentru care cei doi au repetat zi de zi şi care l-a inclus şi pe fiul acestora.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare