Homepage  / Televiziune

O antreprenoare speră să o cucerească pe Cristina Bâtlan, la Imperiul leilor 2023. Cu ce idee inedită de business vine

O antreprenoare speră să o cucerească pe Cristina Bâtlan, la Imperiul leilor 2023. Cu ce idee inedită de business vine
5

de Roxana Mirea,

„Imperiul Leilor 2023” își redeschide porțile astăzi, 14 noiembrie 2023, de la ora 21.30, la Pro TV, într-o nouă ediție în care investitorii vor să finanțeze business-uri și idei creative. În această seară, antreprenorii îi vor surprinde pe Investitori la Imperiul Leilor. 

Imperiul Leilor, o nouă ediție la Pro TV – 14 noiembrie 2023 

În doar câteva ore, noi antreprenori dornici să facă pasul înainte și să demonstreze că merită încrederea și finanțarea vor apărea în fața telespectatorilor. Imperiul Leilor revine, de la ora 21:30, pe PRO TV și le aduce celor de acasă întâlnirea cu cei care fac parte dintr-o generație cu potențial și cu șanse de reușită. Cine va reuși să-i convingă pe Investitori și să obțină atât banii, cât și mentoratul mult sperat, urmează să aflăm în doar câteva ore.  

Opt oameni de afaceri care au demonstrat de-a lungul anilor cât de multe pot realiza. Patru dintre aceștia sunt gata să-și reia locul, Mircea Căpățînă (Marketing Guru), Cristina Bâtlan (Antreprenor în serie), dr. Wargha Enayati (Doctor în afaceri de bine) și Răzvan Raț (Jucător la profit). Iar ceilalți patru, Dragoș Petrescu (Veteranul Imperiului), Daniel Mischie (Omul de fier al ospitalității), Felix Pătrășcanu (Investitor de cursă lungă) și Dan Șucu (Business Titan), se vor roti ca de fiecare dată.  

După multe întrebări și discuții care urmăresc atât cifrele, cât și toate elementele vitale ale unei business, cei opt investitori vor lua decizia de a finanța sau nu, cu proprii bani, afacerile pe care le vor descoperi. Munca lor abia va începe din acea clipă, având în vedere că va urma cel de-al doilea pas, în care verificările suplimentare de business vor certifica informațiile prezentate. 

Imperiul Leilor (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

„Tu poți și meriți! Ai banii de la mine” 

Diseară, o antreprenoare care a studiat moda la Milano și a înțeles că pentru a reuși în domeniul modei, are nevoie de multă muncă, vine cu o idee inedită: o experiență de shopping online unică, interactivă. Speranța ei este să-i atragă atenția Cristinei Bâtlan. Rămâne de văzut, dacă va și reuși.  

Tot atunci, o tânără va veni în fața investitorilor cu o propunere de afacere pe care a preluat-o de la tatăl ei. Ce le va spune aceasta și pe cine va face să declare: „Tu poți și meriți! Ai banii de la mine”, aflăm în curând.  

Leii sunt pregătiți! Antreprenorii sunt gata să-și prezinte planurile. Sezonul Imperiul Leilor continuă în această seară, de la ora 21:30, pe PRO TV.  

Sursa Foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton