; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

O altfel de… Andreea

24 August 2009

Luati-i Andreei Esca machiajul de televiziune, mutati camerele si stingeti un pic reflectoarele din platou. Iata familista “de moda veche” din spatele stralucitoarei vedete TV

Cat de greu e sa ai o viata de familie normala cand, de aproape 14 ani incoace, esti emblema celui mai de succes post TV din tara? Daca e sa ne luam dupa Andreea Esca, nu foarte! Chiar daca e o mama si o sotie mai… cunoscuta decat restul, stirista de la Pro TV savureaza, alaturi de partenerul Alexandre Eram si copiii Alexia si Aris, vacante tihnite pe plajele din Turcia, vizite la bunici si sarbatori de Sfanta Maria in locurile copilariei. Dar cand nu e nici in fata camerelor, nici in redactia de la “The One” si nici in sanul familiei, adica atunci cand are timp doar pentru ea, ce face? “Inot, ma vad cu prietenele la o cafea, merg la cinema, la cumparaturi si vorbesc foarte mult…”. Andreea e, in fond, “de moda veche”: “Inainte vreme, oamenii aveau un singur serviciu toata viata si era absolut normal, acum e anormal daca stai intr-un loc”. Gata, sa lasam job-ul la o parte!

“Fitele n-au loc la noi in casa”
Primul impediment la care v-ati putea gandi cand vine vorba de armonia din familie e notorietatea. Cum sa mai ai timp de ai tai cand esti o vedeta? Cum sa ii tii pe copii cu picioarele pe pamant cand colegii lor se numara printre milioanele de romani care te vad zilnic la televizor? “Copiii mei nu prea discuta cu prietenii pe aceasta tema”, spune Andreea. “Cred ca este mult mai importanta Hannah Montana pentru ei. Ei inteleg ca, datorita serviciului meu, sunt mai cunoscuta decat alte mame, dar asta nu inseamna nimic. Toate mamele sunt valoroase doar prin faptul ca sunt mame”, povesteste ea. Bun, dar… “Nu sunt Madonna, ca sa imi pun chiar asemenea probleme”, se amuza Andreea si continua: “faptul ca si eu, si Alex suntem doi oameni foarte normali cred ca este esential”. Deci Alexia si Aris nu au aere de genul “mama e vedeta!”… “Eu le-am explicat intotdeauna ca fitele n-au loc la noi in casa, ca o sa aiba mobil foarte tarziu si ca cine se uita la marca hainelor inainte sa le cumpere nu e genul nostru”, explica, severa, Andreea.

de Alex Bala

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare