; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

36th Annual Daytime Emmy

Melissa Claire Egan din „Tânăr și neliniștit” va deveni mamă la vară, după două sarcini pierdute

08 April 2021

Fericire mare în familia serialului „Tânăr și neliniștit'! Actrița Melissa Claire Egan (39 de ani), interpreta personajului Chelsea Lawson în celebra soap-opera, a anunțat că este însărcinată, așteptând primul ei copil cu soțul ei, Matt Katrosar, cu care e căsătorită din 2014.

Îndrăgita actriță este încântată să împărtășească fanilor că, după o lungă încercare de a deveni mamă, așteaptă un bebeluș în această vară.

Melissa Claire Egan a dat vestea pe Instagram, scriind:

„Foarte încântată să împărtășesc cu voi că băiețelul nostru urmează să vină pe lume la sfârșitul lunii august. Oricât de fericiți suntem în acest moment, nu uităm că drumul pentru a ajunge aici a fost plin de multe lacrimi, stres, tristețe, neputință, deznădejde și două avorturi spontane”.


Actrița continuă:

„Pentru oricine trece prin această situație sau orice fel de probleme de fertilitate, aș vrea să spun că te simt, te văd, nu ești singur. Aș vrea să pot să-ți dau o îmbrățișare mare. Te rog, nu renunțați la speranță. Rămâneți încrezători și aveți credință', a mai spus ea.

Egan a povestit pentru prima dată despre problemele ei de infertilitate în 2018, când a pierdut o sarcină la opt săptămâni, dezvăluind cât de devastată a fost de situație și ce impact emoțional a avut acest lucru asupra ei. Actrița a făcut totul public, pentru a fi alături de femeile care treceau prin aceeași situație.

Actrița Melissa Claire Egan a început să joace în „Tânăr și neliniștit' în 2011, interpretând-o pe Chelsea Lawson, o femeie misterioasă care sosește în Genoa City spunând că este însărcinată cu Billy Abbott, ulterior având o relație cu Adam Newman. Pentru interpretarea sa, ea are două nominalizări la Premiile Primetime Emmy, în 2013 și 2014.

Sursa foto Hepta

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare