; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Catherine Siachoque (1)

FOTO. O actriţă de telenovele a pozat goală la 45 de ani

03 April 2017

Catherine Siachoque, pe care aţi văzut-o în telenovele precum „Regina inimilor', „Casa de alături' şi „Căutând-o pe Elisa', este foarte mândră de formele ei, aşa că nu a avut nicio problemă în a poza dezbrăcată pentru numărul din februarie al revistei „Esquire', ediţia din Columbia, ţara de unde este originară actriţa.

 Vezi galeria foto >

Conform tvynovelas.com, soţul lui Catherine, actorul Miguel Varoni, a fost cel care încurajat-o pe aceasta să apară în ipostaze sexy.

Catherine joacă, în prezent, în telenovela cu accente comice „Sin senos sí hay paraíso', alături de Fabián Ríos şi Carolina Gaitán. În plus, ea a avut un rol şi în serialul „La fan', care se termină astăzi în SUA, şi care a fost co-regizat de Miguel Varoni.

În ceea ce priveşte viaţa privată, Catherine are o căsnicie fericită cu Miguel Varoni de aproape 18 ani. Cei doi s-au cunoscut la sfârşitul anului 1996, în Columbia, pe platourile telenovelei „Las Juanas'. Ei s-au îndrăgostit la prima vedere, după 3 săptămâni s-au mutat împreună, iar în iulie 1999 au făcut nunta în Mexic.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare