; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

85591_1

“Nymphomaniac Vol. II” de Lars Von Trier va rula în cinematografe

31 January 2014

Nymphomaniac Vol. II_afis v2Filmul “Nymphomaniac 2” a primit clasificarea “I.M.- 18” (interzis minorilor) din partea Comisiei de specialitate a CNC şi va putea rula în cinematografele româneşti.

Mihai Kogălniceanu, directorul general al Centrului Naţional al Cinematografiei (CNC), a declarat că nu va exista “cenzură” în timpul mandatului său.

“Atât timp cât voi fi director al Centrului Naţional al Cinematografiei, în România, nu va exista cenzură în privinţa filmelor ce vor fi difuzate în cinematografe “, a declarat acesta, citat de Mediafax.ro.

Filmul “Nymphomaniac Vol. II” avea programată premiera în cinematografele româneşti pe data de 7 februarie.

Nymphomaniac Vol. I“, în regia lui Lars von Trier, care este difuzat deja în cinematografele din România din 17 ianuarie, a primit de la CNC clasificarea “IM-18”.

“Nymphomaniac” este epopeea erotică a unei femei al cărei traseu, de la naştere şi până la vârsta de 50 de ani, este povestit de personajul principal, Joe, cea care şi-a pus diagnosticul de “nimfomană”.

Filmul are în distribuţie nume mari, printre care se numără Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgard, Uma Thurman, Willem Dafoe, Shia LaBeouf, Udo Kier, Christian Slater şi Stacy Martin.

Citeşte şi:

Primele recenzii la Nymphomaniac', noul film al lui Lars von Trier

Shia LaBeouf se iubeşte cu Mia Goth, colega din „Nymphomaniac'

Christian Slater filmează pentru „The Nymphomaniac' în Germania

Shia LaBeouf va face sex în realitate în „The Nymphomaniac'

Totul despre sexul real din „Nymphomanic'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare