; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nurgul yesilcay 2

Nurgül Yeşilçay se întoarce pe micile ecrane, în rolul sultanei Kösem | FOTO

27 September 2016

UPDATE: Kanal D aduce, din 23 ianuarie 2017, serialul „Kosem', continuarea de la „Suleyman Magnificul'. Mai multe detalii, aici

— — —

Actriţa Nurgül Yeşilçay (40 de ani), care a părăsit anul acesta cu surle şi trâmbiţe serialul „Furtună pe Bosfor', din cauza neînţelegerilor cu Erkan Petekkaya, are un nou proiect pe TV. Ea joacă rolul principal în sezonul al doilea al serialului istoric „Secolul Magnific: Sultana Kösem'/„Kosem', care va avea premiera la postul Fox din Turcia în luna octombrie.

nurgul-yesilcayProducţia „Secolul Magnific: Sultana Kösem' a avut premiera în Turcia în noiembrie 2015, iar sezonul trecut sultana Kösem a fost interpretată, pe rând, de Anastasia Tsilimpiou (la adolescenţă) şi Beren Saat (la tinereţe). 

Ce se întâmplă în sezonul 2 din „Kosem'

Cel de-al doilea sezon va prezenta, printre altele, relaţia dintre Kösem şi fiul ei Murad IV, care a fost cel de-al 17-lea sultan al Imperiului Otoman şi felul cum aceasta l-a influenţat de-a lungul domniei sale.

Murad este interpretat de actorul Metin Akdülger (Orkun din serialul „Yaman'). Alături de Nurgül va mai juca şi actriţa Farah Zeynep Abdullah (protagonista din „În dragoste şi în război'). Ea îi va da viaţă prinţesei Farya Bethlen.

Din păcate, dincolo de costurile ridicate ale producţiei, cei de la compania Tims, în frunte cu Timur Savci, nu au fost mulţumiţi de audienţele sale, aceasta neavând succesul serialului „Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii'.

Puteți vedea mai multe poze cu Nurgül Yeşilçay în rolul sultanei Kösem în galeria foto de mai jos:

[Not a valid template]

Citește și:

Noul sezon „Furtună pe Bosfor' aduce schimbări importante

Continuă circul între Erkan Petekkaya și Nurgül Yeşilçay!

Nurgül Yeşilçay vrea să plece din „Furtună pe Bosfor'

Continuă scandalul în culisele serialului „Furtună pe Bosfor'!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare