; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nurgul Yesilcay in serialul Kosem

Nurgül Yeşilçay, “Kösem”, vrea un an sabatic

02 October 2017

Nurgül Yeşilçay (41 de ani), cea care o interpretează pe sultana Kösem în serialul cu acelaşi nume de la Kanal D, a dezvăluit planurile pe care le are cu Nejat, fiul ei în vârstă de 12 ani. Atât Nurgül, cât şi fostul ei soţ, actorul Cem Özer (pe care îl ştiţi din Bahar: Viaţă furată'), pun mare preţ pe educaţia unicului lor fiu.

 

În viitor, mi-aş dori ca fiul meu, Nejat, să urmeze studiile la o şcoala prestigioasă din Londra. Încă nu ştim spre ce domeniu se va orienta, dar avem timp să ne hotărâm', a declarat actriţa.

De asemenea, Nurgül a mai spus, citată de Kanal D, că îşi doreşte să petreacă un an sabatic alături de fiul ei, în care să se dedice total pasiunilor sale: Mi-aş dori, de asemenea, să îmi iau liber un an, să fie un concediu mai lung pentru mine şi să locuiesc cu el în Londra. Mi-aş dedica timpul fiului meu, aş vizita muzee, as merge la teatru. Cu siguranţă nu m-aş plictisi'.

După terminarea filmărilor la Kösem', Nurgül nu a mai fost implicată în alt proiect tv. Cel mai recent film al ei, comedia romantică İkinci Şans' (în traducere A doua şansă'), în care i-a dat replica lui Özcan Deniz, a ajuns, în septembrie, şi pe micile ecrane din Turcia la postul Fox TV.

Luna aceasta, actriţa se va afla în Iran, unde va filma pentru o nouă peliculă, Yedullah’ın Güzel Cini', alături de actorul iranian Parviz Parastui, anunţă posta.com.tr.

Sezonul doi al serialului Kösem' a început la Kanal D pe 25 septembrie şi poate fi văzut lunea şi marţea de la 20.00.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare