; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kosem 1

Nurgül Yeşilçay, “Kösem”, s-a lansat în afaceri

07 October 2017

Nurgül Yeşilçay (41 de ani), sultana Kösem din serialul cu acelaşi nume de la Kanal D, şi-a deschis un magazin cu genţi în Bodrum, o geantă costând în jur de 700 de euro. Am tendinţa de a face lucruri sofisticate. În loc să pierd timpul, îl folosesc în cel mai eficient mod', a declarat actriţa, citată de Kanal D.

 

Nurgül nu va sta totuşi departe de platourile de filmare. Conform posta.com.tr, luna aceasta, ea se va afla în Iran, unde va filma pentru o nouă peliculă, Yedullah’ın Güzel Cini', alături de actorul iranian Parviz Parastui.

Înainte de a accepta oferta producătorilor de a juca în cel de-al doilea sezon al serialului Kösem', Nurgül a vizitat Palatul Topkapi împreună cu actorul Metin Akdülger, cel care îl interpretează pe fiul lui Kösem, Murad al IV-lea. Timp de două zile, ei au făcut turul palatului, au îmbrăcat hainele specifice acelei perioade şi au fost introduşi în atmosfera acelor vremuri de către un istoric care le-a stat în permanenţă la dispoziţie cu informaţii.

Fără să tragem cu ochiul la poze, la filmuleţe din care să ne facem o idee cum arată Palatul Topkapi, am vizitat împreună cu Metin şi cu un istoric palatul. Cred că ne-a ajutat foarte mult acest lucru pentru că ne-am transpus total în pielea personajelor pe care le interpretăm în cel de-al doilea sezon al serialului Kösem'. Ne-am minunat în faţa grandorii şi eleganţei decorurilor pe care le-am văzut acolo', a povestit actriţa.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare