; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Photo by Nur Fettahoğlu on August

Nur Fettahoğlu („Suleyman Magnificul”, „Babil”) a divorțat a doua oară. Detaliile din sala de judecată

29 March 2021

Sultana Mahidevran n-are noroc și pace! Actrița Nur Fettahoğlu, cea care a interpretat-o pe Mahidevran în serialul-fenomen „Suleyman Magnificul', a divorțat la sfârșitul săptămânii trecute, după aproape opt ani de căsnicie, de omul de afaceri Levent Veziroğlu. 

 

Cea de-a doua căsnicie a actriței turcoaice Nur Fettahoğlu, pe care o putem vedea zilele acestea în serialul „Alegerea', la Happy Channel, s-a terminat săptămâna trecută cu un divorț. Este al doilea divorț al actriței, care anterior a mai fost măritată cu un afacerist, între 2008 și 2011.

 

Nur Fettahoğlu (40 de ani) și omul de afaceri Levent Veziroğlu (54 de ani) s-au căsătorit în toamna lui 2013, după un an de relație. Evenimentul a avut loc la reşedinţa celor doi din Istanbul și a fost unul restrâns, la petrecere participând doar 70 de invitaţi, printre ei prietena bună a lui Nur, Selma Ergeç, adică Sultana Hatice din „Suleyman Magnificul', dar şi producătorul serialului, Timur Savci. 

 

Însă doi ani mai târziu, în 2015, cuplul avea deja probleme și s-a despărțit. Atunci însă, actrița și Veziroğlu, un om de afaceri licențiat în științe politice și economie, care a lucrat cu Fondul Monetar Internațional, s-au împăcat înainte de oficializarea divorțului. Iar anul următor, în 2016, au devenit părinții unei fetițe. 

 Vezi galeria foto >

De data aceasta însă, perechea nu s-a mai răzgândit, argumentând la sfârșitul săptămânii trecute, în sala de judecată, că le e imposibil să continue împreună. Divorțul a fost unul rapid, pronunțat „în cinci minute', scrie presa turcă. Aceleași surse menționează că fetița va rămâne în custodia mamei. 

 

Nur Fettahoğlu, discretă în general cu viața personală, nu a făcut vreo declarație până acum și, ca să scape de paparazzii care o așteptau afară, a părăsit sala pe ieșirea folosită de judecători. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare