; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

131608719_385205006080623_2128876384221747688_n

Nunta, un vis îndepărtat pentru Ramona Păun. Ce decizie a luat prezentatoarea de la Pro TV

08 March 2021

Pandemia nu pare să se apropie, din păcate, de final. Din cauza lucrurilor care s-au întâmplat în ultimul an și Ramona Păun (34 de ani), prezentatoarea știrilor din sport de la Pro TV, a fost nevoită să ia o serie de decizii radicale cu privire la viața personală și evenimentele programate în 2020.

Ramona ne-a povestit că planurile de nuntă au stagnat, după ce anul trecut, din cauza pandemiei, ea și partenerul ei, Cosmin, au fost nevoiți să amâne evenimentul:

„Lucrurile au stagnat în privința nunții, sănătatea noastră și a celor apropiați a fost principala preocupare. Mă neliniștește gândul ca nu cumva invitații care vor veni la nunta noastră să fie în pericol din cauza virusului', a mărturisit Ramona. Și pentru că situația este inciertă este posibil ca nici anul acesta să nu facă pasul cel mare: „Tocmai din acest motiv așteptăm momentul potrivit, când toată lumea va fi în siguranță și astfel de evenimente nu vor mai fi un risc pentru sănătate', ne-a mai povestit prezentatoarea. 

Pe Ramona Păun o puteți urmări în cadrul Știrilor Pro TV, acolo unde prezintă rubrica din sport. Vedeta lucrează în ture de 2 săptămâni prin rotație cu ceilalți colegi ai săi, Corina Caragea și Vadim Vîjeu. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare