; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nunta regală dintre Kate şi William, întoarsă pe toate feţele

26 April 2011

Pe 29 aprilie, Catherine Middleton îi va spune „Da' lui William, Prinţ de Wales, după ce a aşteptat zece ani (de unde şi porecla de „Waity Katie') şi s-a călit sub lupa mass media. Acum, se estimează că nunta lor va fi urmărită pe tot mapamondul, inclusiv în România, de 2 miliarde de telespectatori!

Mijlocul lunii noiembrie 2010 va rămâne în istorie ca momentul când s-a anunţat oficial logodna dintre Catherine Middleton (29 de ani) şi William de Wales (28 de ani).  De atunci, presa a intrat în vrie (comicul Jerry Seinfeld a luat în râs circul care îi înconjoară pe cei doi, care nu sunt deloc „oameni speciali'), iar televiziunile din întreaga lume vor avea camerele de filmat aţintite pe eveniment.

La noi, posturile TLC, TVR Info (Mihai Constantin şi Ruxandra Gheorghe vor fi prezenţi în capitala Marii Britanii) şi Pro TV (Amalia Enache se va afla la Londra) vor transmite nunta în direct.

Palatul Regal a făcut public un program complet al zilei, detaliat pe minute: totul începe la 10.15 (ora României) şi se încheie la 15.30, când va debuta recepţia de la Palatul Buckingham. Presa a mai scris că mama miresei se pregăteşte de nuntă ţinând cura Dukan, a aflat informaţii despre invitaţi (deşi oficial nu s-a confirmat nimic), petreceri şi cadouri.

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare