Homepage  / Filme Online

Nuntă pe bani, tot ce trebuie să știți despre al doilea film al lui Mircea Bravo. Poveste, distribuție, trailer

Nuntă pe bani, tot ce trebuie să știți despre al doilea film al lui Mircea Bravo. Poveste, distribuție, trailer
12

de Roxana Mirea,

În mod oficial, filmul „Nuntă pe bani” este deja în toate cinematografele din țară. La un an distanță de la premiera filmului său de debut, „Mirciulică”, Mircea Bravo a lansat o nouă comedie semnată de regizorul Cristi Ilișuan. Iată tot ce trebuie să știți despre filmul „Nuntă pe bani”.  

Nuntă pe bani, avanpremieră în București cu 900 de persoane 

În mod oficial, filmul „Nuntă pe bani” este deja în toate cinematografele din țară și poate fi vizionat de către întreaga familie, începând de astăzi, 10 octombrie 2023. Pentru a sărbători lansarea în cinema, Mircea Bravo a invitat peste 900 de persoane la evenimentul de avanpremieră din Cinema City Afi Cotroceni, luni, 9 octombrie 2023.  

De la artiști din muzică, bloggeri, creatori de conținut, comedianți, profesioniști din industria de film sau jurnaliști, cu toții și-au intrat în rolul de nuntași și au venit la cea mai mare nuntă din România: Nuntă pe bani. 

Recepția cinematografului s-a transformat într-un salon de nuntă, unde mirii, adică Mircea Bravo și Alexandra Spătărelu, protagoniștii filmului, sub atenta îndrumare a Bunicii din Chinteni, au primit invitații și au stat la poze. 

Carmen Chindriș a întreținut atmosfera din sălile de cinema 

Despre evenimentul din București, Mircea Bravo spune: „Suntem recunoscători că am fost atât de bine primiți la București și că au venit să ne susțină prietenii din industria de media & showbiz. Este un sentiment tare frumos să te întâlnești cu oamenii, să poți să interacționezi direct, să le auzi feedback-ul despre film la cald, imediat după vizionare”. 

De atmosfera din sălile de cinema după film s-au ocupat invitații speciali Carmen Chindriș & Taraful Rutenilor, cei care au asigurat și muzica din lungmetrajul Nuntă pe bani. 

Printre cei prezenți la marele eveniment s-au numărat: Pavel Bartoș, Laura Cosoi, Anca Dinicu, Alexandra Ungureanu, Anisia Gafton, Ionuț Rusu, Larisa Iordache, Ana Maria Brânză, Corina Caragea, Giulia, Radu Ciucă, George Hora, Victor Dorobanțu, Cristina Belciu, Ioana Vișănescu, Rux, dr. Alexandra Mircea, Alexia Talavutis, The Motans, Sergiu Floroaia, Ștefan Lungu, Adriana Rusu, Vlad Grigorescu, Renata & Christian, Cristina Pîrv, Alina Pușcău și mulți alții. 

Nuntă pe bani, tot ce trebuie să știți despre al doilea film al lui Mircea Bravo. Poveste, distribuție, trailerIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Cine sunt actorii din filmul Nuntă pe bani 

Alături de Mircea Bravo, „Nuntă pe bani” are în distribuție o serie de actori talentați, printre care îi amintim pe Alexandra Spătărelu, Bob Rădulescu, Dan Chiorean, Adrian Cucu, Elena Ivanca, Bunica din Chinteni, dar vor fi și apariții din zona de online, cum ar fi Ionuț Rusu și Ioana Chisiu.  

„Nuntă pe bani” este produs de Bravo Films, în regia lui Cristian Ilișuan, imaginea e semnată de Andrei Băltărețu, sunetul de Daniel Soare și scenografia de Ana Gabriela Lemnaru. Scenariul aparține echipei creative din care fac parte Cristian Ilișuan, Mircea Popa, Tibi Codorean, Cristi Ciui, Andrei Vereștiuc și Sergiu Floroaia.  

nunta-pe-bani-tot-ce-trebuie-sa-stiti-despre-al-doilea-film-al-lui-mircea-bravo.-poveste-distributie-trailer-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 12

Povestea din filmul Nuntă pe bani 

Mircea urăște nunțile. Și toată lumea află asta atunci când după participarea la încă o nuntă din obligație, face o postare controversată pe Facebook care devine virală. Însă când trebuie să restituie o sumă uriașă de bani din cauza unor decizii greșite, singura soluție pentru el rămâne propria nuntă. Pentru Mircea urmează o cursă contracronometru pentru a găsi sală, nași și invitați cu scopul de a face un business cât mai profitabil”, este rezumatul filmului „Nuntă pe bani”.  

Nuntă pe bani a fost filmat în 23 de zile, cu pre-producție de câteva luni, dar post-producția este un proces de durată, mai ales că ne mai sucim în alegerea cadrelor potrivite, trebuie găsită muzica perfectă, iar în cazul nostru a fost compusă special pentru film. Și ne bucurăm că ne ținem de planul nostru inițial, acela de a filma și lansa un lungmetraj pe an”, a declarat Mircea Bravo, după apariția trailer-ului. 

Trailer – Nuntă pe Bani 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton