Homepage  / Filme Online / Netflix

„Nuntă pe bani”, al doilea film al lui Mircea Bravo, a intrat pe Netflix

„Nuntă pe bani”, al doilea film al lui Mircea Bravo, a intrat pe Netflix
9

de Roxana Mirea,

Vești excelente pentru fani! „Nuntă pe bani”, cel de-al doilea film al lui Mircea Bravo, apare pe Netflix. Filmul a avut premiera în cinematografe pe 10 octombrie 2023. În cazul în care nu ați apucat să îl vedeți în cinema, mai aveți acum o șansă.

Filmul „Nuntă pe bani” a intrat pe Netflix

UPDATE, 7 februarie 2024: Pelicula „Nuntă pe bani” a intrat azi, 7 februarie, în portofoliul Netflix. Se alătură astfel altor filme românești pe de celebra platformă de streaming, printre care și „Miami Bici”, „Teambuilding, „Haita de acțiune”, „Ramon”, „Mirciulică” și „Nunți, botezuri și înmormântări”.

Știrea inițială

La un an distanță de la premiera filmului său de debut, „Mirciulică”, Mircea Bravo a lansat o nouă comedie semnată de regizorul Cristi Ilișuan, care a avut premiera pe 10 octombrie 2023 în cinematografe. Este vorba despre filmul „Nuntă pe bani”, care s-a bucurat de un real succes. În cazul în care nu ați apucat să vedeți filmul în cinema sau v-a plăcut atât de mult încât doriți să îl revedeți, filmul „Nuntă pe bani” ajunge pe Netflix din 7 februarie 2024.  

Mircea urăște nunțile. Și toată lumea află asta atunci când după participarea la încă o nuntă din obligație, face o postare controversată pe Facebook care devine virală. Însă când trebuie să restituie o sumă uriașă de bani din cauza unor decizii greșite, singura soluție pentru el rămâne propria nuntă. Pentru Mircea urmează o cursă contracronometru pentru a găsi sală, nași și invitați cu scopul de a face un business cât mai profitabil”, este rezumatul filmului „Nuntă pe bani”.   

Nuntă pe bani a fost filmat în 23 de zile, cu pre-producție de câteva luni, dar post-producția este un proces de durată, mai ales că ne mai sucim în alegerea cadrelor potrivite, trebuie găsită muzica perfectă, iar în cazul nostru a fost compusă special pentru film. Și ne bucurăm că ne ținem de planul nostru inițial, acela de a filma și lansa un lungmetraj pe an”, a declarat Mircea Bravo, după apariția trailer-ului. 

Când intră pe Netflix filmul „Nuntă pe bani”  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Distribuția filmului „Nuntă pe bani” 

Alături de Mircea Bravo, „Nuntă pe bani” are în distribuție o serie de actori talentați, printre care îi amintim pe Alexandra Spătărelu, Bob Rădulescu, Dan Chiorean, Adrian Cucu, Elena Ivanca, Bunica din Chinteni, dar vor fi și apariții din zona de online, cum ar fi Ionuț Rusu și Ioana Chisiu.   

„Nuntă pe bani” este produs de Bravo Films, în regia lui Cristian Ilișuan, imaginea e semnată de Andrei Băltărețu, sunetul de Daniel Soare și scenografia de Ana Gabriela Lemnaru. Scenariul aparține echipei creative din care fac parte Cristian Ilișuan, Mircea Popa, Tibi Codorean, Cristi Ciui, Andrei Vereștiuc și Sergiu Floroaia.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton