; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nuntă neaşteptată în „Anatomia lui Grey”

15 September 2010

Cristina şi Owen trec peste probleme.

Cristina şi Owen trec peste probleme.

Sezonul 7 din serialul „Anatomia lui Grey*' debutează, la americani, pe 23 septembrie. În primul episod din noua serie, personajele Cristina Yang (Sandra Oh) şi Owen Hunt (Kevin McKidd) – care au avut multe probleme în relaţia lor în ultimul sezon – se căsătoresc.

.

Mireasa poartă roşu şi ceremonia are loc în sufrageria casei lui Meredith, dezvăluie „Entertainment Weekly', care a postat poze din sezonul nou. Cristina a mai avut tentativa unei nunţi, la finalul sezonului 3, cu chirurgul cardiolog dr. Burke, însă nunta s-a anulat pe ultimul moment.

De fapt, interpretul lui Preson Burke, Isaiah Washington, a avut un conflict cu colegul de platou, la acea vreme, T.R. Knight (George), numindu-l „fătălău', ceea ce i-a adus dizgraţia producătoarei Shonda Rhimes şi înlăturarea din producţie.

Tot în primul episod din seria a 7-a, Derek este arestat, pentru o infracţiune minoră, şi ulterior renunţă la funcţia de şef al Chirurgiei, încă marcat de masacrul care a avut loc în spitalul Seattle Grace la sfârşitul seriei a 6-a (care va adusă, cel mai probabil, în România tot de TVR 1).

.

Citeşte şi:

Fără copii în „Anatomia lui Grey'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare