; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Teo Trandafir a fost mireasă de ziua ei

04 June 2012

Luni, 4 iunie, la „Poveștiri adevărate' veți vedea în exclusivitate imagini de la nunta lui Teo Trandafir cu Constantin Iosef. Evenimentul a fost unul restrâns, pentru că mirii și-au invitat doar cei mai buni și mai apropiați prieteni la petrecere. Teo a purtat o rochie în stilul anilor 20 de culoarea untului creată de Liza Panait, iar Constantin a îmbrăcat un costum semnat de Alexandru Ciucu.

Teo s-a măritat cu Constantin la doar cinci luni de când l-a cunoscut „virtual', via Facebook. Fostul ruigbist se va muta în România.

„Când ne-am întâlnit, când inimile noastre au făcut cunoștință, am avut acel sentiment că mi-am găsit jumătatea și că viața mea o să fie lângă ea de acum încolo', a declarat Constantin într-un interviu acordat Ioanei Maria Moldovan.

Pe tot parcursul zilei, cei doi au fost nedespărțiți, s-au ținut de mână, s-au sărutat, s-au privit în ochi, radiau de fericire și au spus un „da' hotărât în fața ofițerului stării civile.

Petrecerea a avut loc pe malul lacului Buftea, într-un decor romantic, în nuanțe de roz deschis și alb, în care cei 150 de invitați s-au simțit bine. Din meniu nu au lipsit sărmăluțele cu smântână și mămăligă, preferatele lui Teo. Atmosfera a fost întreținută de Taxi, Holograf și Hara.

Astăzi, de la 16.30, vedeți imagini în exclusivitate de la nunta lui Teo, la „Poveștiri adevărate', la Acasă.

ky9j5275

Picture 1 of 3

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare