; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kim

Nunta lui Kim Kardashian cu Kanye West, pe ultima sută de metri

22 May 2014

kimVedeta TV de 33 de ani şi rapper-ul cu trei ani mai în vârstă se vor căsători sâmbătă, 24 mai, iar pregătirile pentru nunta lor din oraşul italian Florenţa s-au înteţit în ultimele zile, relatează FemaleFirst.co.uk.

Mai multe pungi cu haine de la casa de modă Valentino au fost livrate în aceste zile la hotelul parizian unde cuplul a fost cazat în această perioadă, semn că celebra firmă ar putea fi cea care îi îmbracă pe cei doi miri la fericitul eveniment.

Deşi Parisul era dat iniţial ca decor al ceremoniei, se pare că refuzul autorităţilor de a le permite lui Kim şi Kanye să se căsătorească la Palatul Versailles i-a determinat pe aceştia să aleagă Florenţa pentru petrecerea de nuntă.

Cu toate acestea, cei aproximativ 200 de oaspeţi vor face un tur al Palatului Versailles în preziua ceremoniei, înainte de a zbura cu un avion privat la Florenţa. Nunta va avea loc la Fort Belvedere, o superbă construcţie medievală închiriată de Kim şi Kanye pentru peste 420.000 de dolari.

Potrivit unui purtător de cuvânt al consiliului primăriei din Florenţa, fondurile vor fi alocate unor proiecte culturale.

Accesul la fortăreaţă, care oferă o privelişte superbă a leagănului Renaşterii, e aproape imposibil, iar faimosul cuplu a preferat discreţia pentru acest eveniment, pentru care autorităţile au recomandat un număr maxim de 200 de oaspeţi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare