; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nuntă în familia Spice Girls Emma Bunton a făcut pasul cel mare

Nuntă în familia Spice Girls: Emma Bunton a făcut pasul cel mare după 20 de ani de relație

15 July 2021

Cântăreața Emma Bunton (45 de ani), membră a trupei Spice Girls, s-a căsătorit recent după o relație de 23 de ani, cu partenerul ei Jade Jones.

Emma, cunoscută sub denumirea Baby Spice, a dat vestea fanilor pe Instagram, unde a postat o fotografie din ziua nunții, cu mesajul „Domnul și doamna Jones. 

Membra trupei Spice Girl, a cărei reuniune se lasă așteptată, a purtat o rochie scurtă, albă și un voal lung și diafan, în timp ce soțul ei (42 de ani), la rândul lui muzician, dar cu o carieră recentă de chef, a avut o ținută casual. Cei doi s-au logodit în 2011 și au împreună doi copii, doi băieți de 13, respectiv 10 ani.

 Vezi galeria foto >

Ulterior, celebrități în frunte cu colegele ei din trupa Spice Girls s-au grăbit să îi felicite pe cei doi. Emma Bunton a declarat acum mai mulți ani că își dorește ca evenimentul să fie unul discret, motiv pentru care a și amânat de mai multe ori, dat fiind că s-a aflat că vrea să se mărite. 

Emma și soțul ei s-au cunoscut în 1998, au fost despărțiți o vreme, pentru ca în 2004 să se împace definitiv, iar luna trecută cântăreața a dezvăluit că și-ar mai dori un copil, scrie Daily Mail. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare