; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Nuntă cu surprize” este gata de sezonul trei

29 June 2012

Al treilea sezon al emisiunii „Nuntă cu surprize' începe la Kanal D pe 7 iulie, cu aceleaşi gazde dornice de petreceri nupţiale interesante: Andreea Mantea şi Gabriel Coveşeanu.

 

A trecut un an de când vedetele Kanal D Andreea Mantea (25 de ani) şi Gabriel Coveşeanu (38 de ani) bat ţara, în căutarea celor mai interesante nunţi româneşti.

 

„Nuntă cu surprize' reîncepe pe 7 iulie, iar prezentatorii vor ajunge în noi zone geografice din România, după ce s-au bucurat să descopere el Delta Dunării („Am avut ocazia să mă plimb prin labirintul acesta incredibil cu prilejul unei nunţi organizate la Tulcea'), iar ea Maramureşul (Andreea a purtat acolo un costum de moronşancă pe care i l-au oferit gazdele).

 

Cea mai trăsnită nuntă

După două sezoane pline de chefuri, Cove şi Andreea pot alege cele mai ciudate tradiţii pe care le-au văzut în emisiune.

 

„Am asistat la o nuntă unde, în faţa casei miresei, era înfipt un stâlp din lemn, foarte înalt, în vârful căruia exista o traistă cu diferite obiecte ale miresei; mirele sau un reprezentant de-al lui trebuia să se urce pe acel par. Îţi trebuia foarte multă forţă fizică să te ridici doar cu ajutorul mâinilor şi picioarelor până în vârf, asemeni unei maimuţe', povesteşte Cove.

 

Citeşte articolul integral  în TVmania care apare luni, 2 iulie!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare