Homepage  / Vedete româneşti

Decizia luată de Magdalena Chihaia înainte de căsătoria cu Dinu Maxer: „Din respect față de viitorul meu soț”

Decizia luată de Magdalena Chihaia înainte de căsătoria cu Dinu Maxer: „Din respect față de viitorul meu soț”
11

de Cristina Țapu,

Magdalena Chihaia și Dinu Maxer se vor căsători în curând, iar înainte de nuntă, artista a luat o hotărâre importantă în legătură cu numele pe care îl va purta după ce va deveni oficial partenera de viață a lui Dinu Maxer.

Ce nume va purta Magdalena Chihaia după căsătoria cu Dinu Maxer

Vedeta a decis ce nume va purta după căsătoria cu Dinu Maxer. Artista susține că numele de Magdalena Chihaia va fi folosit atunci când își promovează proiectele și pe afișe, căci sub acest nume este cunoscută de către fani. Cu toate acestea, din respect pentru cel care-i va deveni soț ea a decis să preia și numele de Maxer, în acte, fără a renunța la cel de Chihaia.

dinu maxerIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Cert este că numele Magdalena Chihaia va fi în continuare pe afișe și peste tot, pentru că este numele meu de actriță, iar artistele nu își schimbă numele la căsătorie, mai ales dacă și-au clădit singure cariera și reputația lor în showbiz. Numele de Magdalena Chihaia m-a consacrat mai ales de când am fost dublă finalistă la emisiunea „iUmor”, cu personajul „Sora Magdalena”, fiind și cel mai comentat și unul dintre cele mai vizualizate momente de la Antena 1”, a declarat Magdalena, conform Click!

„Din dragoste și din respect, față de viitorul meu soț, în acte mă va chema și Maxer. Nu ai cum să nu iei numele soțului din moment ce este jumătatea ta perfectă pe viață!”, a completat actrița.

Dinu Maxer a împărtășit recent informații despre viața sa actuală, menționând că locuiește în același bloc cu fosta sa soție, Deea Maxer. Artistul a subliniat că această situație nu îi provoacă niciun disconfort, ba chiar consideră că există aspecte pozitive în apropierea de Deea.

Dinu Maxer îmbracă costumul de mire din nou la mai puțin de doi ani de la divorțul de Deea

Dinu Maxer, la vârsta de 50 de ani, se recăsătorește la mai puțin de doi ani de la divorțul de Deea. Artistul și-a cerut actuala iubită, Magdalena Chihaia, în căsătorie în timpul unei vacanțe romantice la Veneția. Inelul pe care l-a ales Dinu pentru logodnica sa este unul cu adevărat spectaculos, din aur alb și diamante și l-a costat pe artist o mică avere. Bijuteria ar fi costat aproximativ 12.000 de euro.

Dinu Maxer și Deea s-au despărțit anul trecut, în luna martie, după o relație care a durat aproximativ 18 ani. Dinu și Deea Maxer au doi copii împreună: pe Andreas și pe Maisa, iar cel de-al doilea copil ar fi venit pe lume mai mult la insistențele artistei, care și-a dorit să devină din nou mamă, în timp ce Dinu nu era tocmai de acord cu această idee.

Sursă foto:

Citește și:


PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton