Homepage  / Vedete româneşti

Ce nume inedit va purta fiica Alinei Ceușan. Prezentatoarea l-a dezvăluit fanilor: „Cuvintele nu pot exprima ce simt acum!”

Ce nume inedit va purta fiica Alinei Ceușan. Prezentatoarea l-a dezvăluit fanilor: „Cuvintele nu pot exprima ce simt acum!”
11

de Cristina Țapu,

Alina Ceușan a născut pe 8 august o fetiță de nota zece. Creatoarea de conținut și prezentatoarea Pro TV a făcut publice mai multe imagini cu chipul fetiței și a dezvăluit numele inedit pe care aceasta îl va purta.

Ce nume inedit poartă fiica Alinei Ceușan

Alina Ceușan a anunțat sexul celui de-al doilea copil pe 1 iunie, de ziua ei de naștere, însă a păstrat secretul numelui până la o zi după naștere. Creatoarea de conținut și soțul ei au optat pentru un nume unic și cu o semnificație deosebită, care i-a impresionat pe fani. Cei doi au decis să își numească fiica Perla, un nume inedit. Numele „Perla” are origini italiene și semnifică veselie, noroc, dar și delicatețe, eleganță.

Alina 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Bine ai venit pe lume, Perla Tisa. 08.08.2024. Ai fost așteptată micuțo și ești atât de iubită, deja! Cuvintele nu pot exprima ceea ce simt acum. Pare atât de micuță, dar a avut aproximativ aceeași greutate la naștere ca și fratele ei, Rock!”, a scris Alina Ceușan, pe pagina personală de Instagram.

„Am avut contracții reale de duminică. Iată-l pe Raul, mai stresat decât mine, pentru că mergem la spital. Am făcut toate testele necesare. Ne pregătim încet de intervenție. Sunt niște contracții, de duminică au început să fie mai puternice și azi noapte la fel. M-am foit destul de mult. Nu îmi vine să cred că o s-o vedem așa de curând, nu îmi vine să cred că se întâmplă”, le-a spus Alina Ceușan fanilor de pe Instagram, cu puțin timp înainte de a naște.

Alina Ceușan mai are un fiu pe nume Rock

Cu patru ani în urmă, fosta prezentatoare a devenit mamă pentru prima dată. La acea naștere, influencerița a avut un travaliu de 12 ore și a născut prin cezariană. Alina Ceușan și Raul Tișa sunt căsătoriți de peste 5 ani și mai au un fiu care poartă numele Rock.

Raul Tișa și Alina Ceușan s-au întâlnit pentru prima dată în salonul de coafură pe care Raul îl deține, iar relația lor a evoluat rapid, cei doi devenind un cuplu la puțin timp de la prima întâlnire.

Din 2013, cei doi au fost de nedespărțit, însă abia în 2019 și-au oficializat relația, căsătorindu-se la Castelul Banffy de la Bonțida, unde se desfășoară anual celebrul festival Electric Castle. Raul Tișa este proprietarul unor saloane de înfrumusețare în Cluj-Napoca, hairstylist și dezvoltator imobiliar, cu investiții semnificative în zona Clujului.

Sursă foto: Instagram Alina Ceușan

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton