; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

TVM 07 coperta

NUMĂRUL CURENT 7/2016

01 February 2016

Cooptarea lui Florin Călinescu în juriul de la „Românii au talent' este marea promisiune a sezonului al şaselea. Andi Moisescu, Andra şi Mihaela Rădulescu filmează cu el de patru luni şi vor debuta în noua formulă pe 19 februarie.

TVM 07 coperta

Andi Moisescu, fostul ucenic al lui Florin Călinescu la matinalul Pro TV, spune că acesta „a mai adăugat vreo 20 de ani de experienţă de viaţă şi asta se vede inclusiv în umorul lui nebun. E de neoprit practic atunci când se urneşte şi ce mi se pare şi mai important e că în continuare e imprevizibil. Acest «neaşteptat» e de altfel cheia întregului format.'

Noul jurat, a cărui revenire pe micul ecran, după o perioadă de pauză, este aşteptată cu nerăbdare, spune că pune preţ pe farmecul personal al concurenţilor. „Înainte de toate, trebuie să aibă o disponibilitate pentru entertainment, pentru a binedispune publicul, fie că dansează, cântă, face numere de magie etc. Degeaba este candidatul talentat sau are un har, dacă nu are carismă personală', explică Florin Călinescu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare