; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chefilacutite Sezonul7

Număr record de concurenți înscriși în cel mai nou sezon „Chefi la cuțite”. Filmările vor începe în curând

13 March 2019

Perioada de preselecții pentru un nou sezon al cooking-show-ului „Chefi la cuțite' s-a încheiat și a strâns cei mai mult candidați înscriși în competiție până la acest moment. Un număr record de participanți și-au încercat norocul cu un preparat, în speranța că vor ajunge în arena culinară a emisiunii de la Antena 1, ale cărei filmări vor începe în curând.

La nivelul țării, preselecțiile unui nou sezon au strâns peste 5000 de înscrieri, printre care 3000 s-au înregistrat doar în București. Echipa „Chefi la cuțite' a pornit în căutarea celor mai talentați concurenți și în Timișoara, Iași și Cluj-Napoca.

Filmările vor începe în curând iar chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu sunt nerăbdători să revină pe platourile de filmare și să treacă prin etapa favorită a show-ului, cea a preselecțiilor pe nevăzute. După șase sezoane în care s-au luptat „la cuțite', cei trei maeștri ai gastronomiei recunosc că formatul „Chefi la cuțite' surprinde și acum, mai ales prin prisma personajelor care își fac apariția în fața lor:

„Anul acesta îmi doresc să câștig cu o lady-chef!', mărturisește Cătălin Scărlătescu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare