Modifica setarile cookie
Homepage  / Ultimul număr

NUMĂR CURENT 15-2014

de Redactia Tvmania

Mircea Dinescu, vedeta emisiunilor „Politică şi delicateţuri” (TVR 1) şi „De la Dinescu… citire” (TVR 2), dar şi a numărului special de Paşte al revistei ”TVmania” ştie să gătească de la cinci ani. Aşa că nu e de mirare că tot ce iese din mâna sa ne face să uităm de orice dietă.

TVmania: De la cine ați învățat să gătiți?

Mircea Dinescu: Maestrul meu în arta bucătăriei a fost bunicul din partea mamei, Gheorghe Badea, care avea grădină de zarzavat pe malul Ialomiței. Pentru că vacanțele mi le petreceam la bordeiul său răcoros, între straturi de varză, de ceapă și de ardei capia, dar și de panseluțe și garoafe, mireasma mâncării gătite pe un cuptor rudimentar m-a marcat. La cinci ani coceam ardei grași pe tablă, știam cât cimbru și măghiran se presară într-o tocăniță, de ce nu trebuie spălată carnea înainte de gătit, ci doar ștearsă cu o cârpă curată.

 
Urmărește-ne pe Google News
 
 
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te