; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Afis_Jocurile Foamei   Revolta Partea a doua

Nu vă luați adio de la „Jocurile foamei”!

09 December 2015

„Jocurile foamei: Revolta – Partea a II-a' – capitolul final din celebra serie „Jocurile foamei„ / „The Hunger Games', ecranizată după romanele cu acelaşi nume scrise de Suzanne Collins – a intrat în cinematografe pe 20 noiembrie 2015 ajungând direct pe primul loc în box-office. Numai în România a strâns în săli peste 77.000 de spectatori în primul weekend de la lansare şi încasări de peste 424.000 de dolari americani, devenind astfel şi filmul din franciză cu cel mai bun opening weekend din România.

Afis_Jocurile Foamei - Revolta Partea a doua IMAX

Lungmetrajul se află încă în săli și Lionsgate a anunțat că lucrează deja la prequel-urile (!) „Jocurile foamei', iar Jennifer Lawrence este implicată. Se știa că „Jocurile foamei: Revolta – Partea a II-a' va încheia celebra saga la sfârșitul anului 2015, dar Michael Burns, vicepreședintele studiourilor Lionsgate, a declarat săptămâna aceasta, în timpul unei conferințe de presă, că se lucrează la prequel-urile francizei care a adunat aproape trei miliarde de dolari din toată lumea.

Nu s-au dat prea multe detalii despre aceste filme a căror acțiune se va derula înainte ca inocenta Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) să ajungă în celebra arenă… dar s-a subliniat că „ne vom reîntâlni cu arenele jocurilor foamei'. Nu se știe nici ce povești vor fi – tinerețea președintelui Snow?, crearea jocurilor? – și nici dacă autoarea cărților, Suzanne Collins, face parte din proiect.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare