; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tania Budi, afectată de moartea lui Cezar

Nu și-a revenit! Tania Budi, afectată de moartea lui Cezar. „A făcut atac cerebral. Nu mai merg la fermă de atunci”

04 July 2021

Tania Budi trece printr-o perioadă tristă după ce calul ei a murit la vârsta de 11 ani. Vedeta și-a petrecut mult timp, în plină pandemie, la ferma unde o aștepta Cezar. Deși avea doar 11 ani, superbul armăsar a făcut atac cerebral și a murit, scrie click.ro.

Vedeta a povestit, în direct la tv, în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, că Cezar ar fi avut o șansă dacă s-ar fi aflat în altă țară. În România, în schimb, „nu e bine să-ți iei un cal', a spus Tania Budi.

„A făcut atac cerebral. Nu era bătrân, avea 11 ani. La 11 ani caii sunt în putere, sunt încă tineri. Ei trăiesc și până la 20 de ani. Cezar a fost cam grăsuț, după care a slăbit brusc. Probabil că de asta a avut probleme. Din păcate, la noi în România nu există asistență medicală pentru cai. În România nu e bine să-ți iei un cal, pentru că nu există aparatură medicală pentru investigații. În pandemie am stat numai cu el la fermă.

Am suferit mult după el. Nu mai pot merge la fermă de atunci', a declarat Tania Budi, în emisiunea „La Măruță', de la PRO TV.

Tania Budi a fost grav rănită într-un accident la echitație

La începutul anului, Tania Budi a suferit un accident grav la călărie, mai scrie sursa citată. Atunci, Tania a căzut în cap, de pe cal. Fosta iubită a lui Cătălin Botezatu nu purta cască în momentul accidentului.

„La un moment dat, am avut și un accident. Calul a luat-o la galop și am căzut. Nu pot să îmi explic cum a ajuns calul să se ridice în două picioare cu mine, cum a luat-o la galop, nu îmi mai amintesc. M-am lovit la cap, mi-am pierdut cunoștința, apoi au fost ore în care nu mi-am amintit nimic despre viața mea. Nu am mai știut nimic', a mai spus Tania Budi.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Tania Budi (@taniabudi_)

Sursa foto: Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare