; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ozcan deniz (2)

Nu se mai opresc veștile proaste pentru Özcan Deniz! Ce se întâmplă în viața actorului

05 April 2021

Cel mai recent proiect al lui actorului și cântărețului Özcan Deniz, „Seni Çok Bekledim', în care face pereche cu İrem Helvacıoğlu, adică Nefes din „Lacrimi la Marea Neagră', tocmai a fost anulat de Star TV, din cauza audiențelor slabe.

 

Trebuia să fie unul dintre hiturile postului în acest început de an, dar a sfârșit în anonimat, din cauza unor audiențe mult sub așteptări, așa că nu e de mirare că „Seni Çok Bekledim' a fost anulat. Potrivit presei din Turcia, ultimul episod al producției va fi cel cu nr. 13, programat pentru vineri, 23 aprilie. 

Lansat cu surle și trâmbițe, pregătit fără ca producătorii să scutească vreun efort, „Seni Çok Bekledim', povestea de dragoste dintre un afacerist solitar și o fotografă superbă, a însemnat întoarcerea pe micile ecrane pentru cei doi protagoniști: primul serial pentru Özcan Deniz după succesul „Mireasa din Istanbul', primul serial pentru İrem Helvacıoğlu după succesul „Lacrimi la Marea Neagră'. În producție, Özcan Deniz s-a implicat total: a fost protagonist, co-scenarist și co-producător, plătit regește, cu o sumă-record de 5 milioane de lire turcești. 

Însă deși a fost amânat de mai multe ori, deși a avut filmări în afara Turciei, în Qatar, deși șefii Star TV au acceptat, la insistențele lui Deniz, ca serialul să fie programat în serile de vineri, „Seni Çok Bekledim' nu a prins, pur și simplu. Recent, a stârnit oarece vâlvă pe rețelele de socializare, datorită apariției încântătoare a lui İrem Helvacıoğlu în rochie de mireasă, dar asta nu a fost suficient, așa că serialul se termină foarte repede, după doar 13 episoade – e adevărat, într-o piață foarte, foarte competitivă.

 

Özcan Deniz: înapoi la procesul de custodie

 

Anularea serialului „Seni Çok Bekledim' înseamnă că actorul (48 de ani) va avea tot timpul pentru scandalul din viața sa personală: procesul pentru custodia băiețelului său, Kuzey, pentru care luptă fără menajamente cu fosta soție, Feyza Aktan (29 de ani). 

Tânara, cu care actorul a fost căsătorit doar 15 luni și de care a divorțat în vara lui 2019, i-a făcut de altfel plângere la poliție, la începutul lui 2021, acuzându-l de abuz fizic și psihic, nu numai pe Özcan Deniz, ci și pe fratele acestuia. După finalizarea unei investigații preliminare, procurorul de caz a trimis dosarul mai departe, cerând pedeapsă cu închisoarea pentru actor, între 6 luni și 1 an și 6 luni.

În fața acuzațiilor, actorul s-a apărat și a fost categoric în a explica că nu se face vinovat de violență:

„Mă gândesc la copilul meu, care este cel mai important lucru din viața mea, și încerc să-l protejez de lupta asta urâtă, chiar dacă partea cealaltă încearcă să mi-l ia. Eu sunt ocupat să-i construiesc viitorul, încerc să-i las o bună moștenire materială și spirituală. Nu m-am comportat așa și nu mă voi comporta așa vreodată', a declarat, citat de Milliyet, Özcan Deniz, atunci când fosta soție i-a făcut plângere la poliție.

Pe 25 martie a avut loc a doua înfățișare din proces, cei doi foști soți fiind însoțiți de avocații lor. Deliberările s-au petrecut în spatele ușilor închise și mai mulți martori ar fi depus mărturie în legătură cu relațiile dintre Özcan Deniz și Feyza Aktan, scrie CNN Turcia, care mai anunță că depozițiile martorilor vor continua și la următoarea înfățișare. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare